1.062.618

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The japanese cookbook

Szerző
Grafikus
Budapest
Kiadó: Granada Publishing Limited
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 208 oldal
Sorozatcím: Mayflower Book
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 0-583-13218-9
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


The Japanese Cookbook
présents over 350 delicious recipes as well as a fascinating insight into the Japanese way of life, in which the eating and the préparation of food play a very important part. Grains, vegetables, seafood and fruit are central to the Japanese diet, although poultry and meat are becoming more populär and recipes containing these are given. It is the natural quality of the cooking, along with the fact that only a minimum of oil is used, that contributes to the very low rate of heart disease in Japan; anyone looking for low-fat or low-cholesterol ideas will find them here. But above all Japanese cooking is about exquisite taste, thoughtful appearance and tempting variety derived from the careful use of quite simple foods.
The Japanese Cookbook
puts you in touch with all the harmony and pleasure of Japanese
cooking at its best.
Contents include:
Rice Fish
Soups and Stocks Sweets and Cakes Macrobiotic Cooking
Noodles Vegetables Pickles and Salads Tea and... Tovább

Fülszöveg


The Japanese Cookbook
présents over 350 delicious recipes as well as a fascinating insight into the Japanese way of life, in which the eating and the préparation of food play a very important part. Grains, vegetables, seafood and fruit are central to the Japanese diet, although poultry and meat are becoming more populär and recipes containing these are given. It is the natural quality of the cooking, along with the fact that only a minimum of oil is used, that contributes to the very low rate of heart disease in Japan; anyone looking for low-fat or low-cholesterol ideas will find them here. But above all Japanese cooking is about exquisite taste, thoughtful appearance and tempting variety derived from the careful use of quite simple foods.
The Japanese Cookbook
puts you in touch with all the harmony and pleasure of Japanese
cooking at its best.
Contents include:
Rice Fish
Soups and Stocks Sweets and Cakes Macrobiotic Cooking
Noodles Vegetables Pickles and Salads Tea and Beverages and many other topics
ILLUSTRATED Vissza

Tartalom


Vissza

David Scott

David Scott műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: David Scott könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem