kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Könyvkötői kötés |
Oldalszám: | 423 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 25 cm x 18 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. |
Üzemi ismeretek | |
Az üzem tervezése | 4 |
A raktár | 4 |
Az előkészítő | 5 |
A cukrászműhely | 6 |
Mosogató | 8 |
Hűtőberendezések helyisége | 9 |
Expedíció | 10 |
Öltözők, ebédlő | 10 |
Berendezések | 11 |
Munkaasztalok | 11 |
Szekrények | 13 |
Sütőlemeztartók | 13 |
Ládák | 14 |
Főző- és sütőberendezések | 15 |
Gépek | 25 |
Dagasztó és keverőgépek | 25 |
Habfúvók | 34 |
Magozógépek | 36 |
Mandulahámozógép | 37 |
Emulgeátorok | 37 |
Fondángép | 38 |
Darálók | 40 |
Turmixkeverők | 45 |
Tésztaosztó gép | 46 |
Hengergép | 46 |
Hűtő- és fagyasztóberendezések | 48 |
Munkaeszközök | 59 |
Előkészítő műveletek | |
Nyers- és járulékosanyagok előkészítése | 69 |
Cukortartalmú anyagok előkészítése | 69 |
Lisztek és keményítőtartalmú nyersanyagok előkészítése | 71 |
Magvak előkészítése | 72 |
Zsiradékok előkészítése | 76 |
Tej és tejtermékek előkészítése | 78 |
Tojás és tojáspor előkészítése | 80 |
Gyümölcsök előkészítése | 81 |
Szesz és szeszesitalok előkészítése | 83 |
Fűszerek, zamatosító anyagok előkészítése | 83 |
Savanyítók előkészítése | 84 |
Tartósítószerek előkészítése | 84 |
Szilárdítóanyagok előkészítése | 85 |
Mesterséges színezékanyagok előkészítése | 85 |
Lakkok előkészítése | 85 |
Berendezések és eszközök előkészítése | 86 |
Alapműveletek | |
Előkészítő műveletek | 89 |
Töltelékek, cukorkészítmények előállítása | 89 |
Tésztakészítés | 92 |
Sütés | 99 |
Kikészítés | 101 |
Cukrászkészítmények | |
Cukorból készült fél- és késztermékek | 103 |
Cukoroldatok | 103 |
Kristályos szerkezetű készítmények | 105 |
Üvegszerű amorf készítmények | 108 |
Egyéb cukorkészítmények | 109 |
Töltelékek | 111 |
Gyümölcsös töltelékek | 111 |
Habos töltelékek | 112 |
Krémek | 116 |
Hengerelt töltelékek | 121 |
Egyéb töltelékek | 122 |
Cukrásztészták | 125 |
Élesztőstészták | 125 |
Felvert tészták | 146 |
Omlós tészták | 158 |
Vajas tészták | 163 |
Hengerelt tészták | 166 |
Cukrász sütemények | 169 |
Uzsonnasütemények | 169 |
Torták | 173 |
Szeletek | 180 |
Tekercsek | 183 |
Mignonok | 184 |
Desszertek | 190 |
Krémesek | 195 |
Tejszínes sütemények | 197 |
Csemegék | 199 |
Éttermi tészták | |
Teasütemények | |
Édes teasütemények | 217 |
Sós teasütemények | 247 |
Mézes sütemények | |
Diabetikus sütemények | |
Díszítés | |
Egyszerű díszítés | 295 |
Bevonás | 296 |
Burkolás | 304 |
Beszórás | 305 |
Felrakás | 306 |
Formázás | 310 |
Gyümölcstartósítás | |
Előkészítő műveletek | 335 |
Fagylaltgyártás | |
Fagylaltok | 349 |
Parfé | 383 |
Lágyfagylalt | 384 |
Hideg krémek | 387 |
Fagylaltpor | 389 |
Fagyi | 390 |
Nagyüzemi fagylaltgyártás | 390 |
Cukrászsütemények minősége | |
A minőségről általában | 395 |
Cukrászsütemények forgalombahozatala | |
A cukrászipar fejlődése |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.