A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Előszó
A cukrászati technológia I. kötetében megismerkedtünk a süteménykészítés alapjaival. Az előkészítés, cukorkészítmény készítés, töltelék készítés, tésztakészítés, sütés és a kikészítés műveleteire...
Tovább
Előszó
A cukrászati technológia I. kötetében megismerkedtünk a süteménykészítés alapjaival. Az előkészítés, cukorkészítmény készítés, töltelék készítés, tésztakészítés, sütés és a kikészítés műveleteire épül a Cukrászati technológia II. kötet tananyaga. Az új tananyagrészekkel együtt mindig ismételjük át a hozzátartozó I. kötetben szereplő technológiai részeket, így ismereteink elmélyülnek és rögződnek. A II. kötet a hagyományos uzsonnasütemények ismétlésével kezdődik, melyek termékrepertoárját kiegészítjük a látványos vágástechnikákkal készülő új termékekkel.
Ízlésvilág átrendeződéséhez alkalmazkodik a cukrásztermékek termékrepertoárja.
A fogyasztók egyre inkább a könnyű habos, könnyen emészthető, természetes ízeket, gyümölcsdarabokat, roppanós csokoládét, olajos magvakat, valódi szesz ízesítést kívánják. Az uniformizált félkész termékekből készült sütemények helyett igénylik az igényes egyedi termékeket. Megismerkedünk a kikészített süteményekkel, teasüteményekkel, fagylaltokkal.
A nyugat-európai cukrászatok, franciaországi pékségek üzleti termékválasztékát végignézve azt látjuk, hogy a pultokban ott látható a péktermék, a cukrászsütemény és ugyanolyan arányban a bonbonok, üreges csokoládé készítmények.
Magyarországon is növekszik azoknak a vásárlóknak a tábora, akik igénylik a kézi gyártású, egyedi ízű és alakú csokoládé termékeket. Ezért kiegészítő anyagként, de nem mellékesen foglalkozom a csokoládé munkákkal külön fejezetben és a díszítések témakörön belül is.
A díszítőelemekről szóló tananyag elsajátítása megalapozza a szakma egyik legszebb munkáját, a díszítést. Ne felejtsük el, a cukrász szakma olyan mesterség, mellyel örömet szerzünk más embereknek, és ezt csak akkor tudjuk elérni, ha teljes szívvel és lelkiismeretesen dolgozunk, és egy életen át törekszünk elsajátítani a megújuló ismereteket.
Kemény Andrásné műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kemény Andrásné könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
×
1
2
3
Regisztráció
×
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Mehet
×
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.