1.059.898

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Cukrászati félkésztermékek és adalékanyagok

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Belkereskedelmi Továbbképző Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 34 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Hazai édesipari gyártmányok 5
a marcipánról 5
a percipánról 5
a díszítő marcipán készítéséről 6
a szója marcipán készítéséről
a sütő marcipánról 7
az amőrkrémről 9
a grillás őrleményekről 10
Az édesipari vállalatok további félkésztermékeinek felsorolása 12
A VOSZK-nál beszerezhető stabilizáló anyagokról 12
a HAB-FIX 12
az EMULSTÁB I. 12
a EMULSTÁB II. 13
A LÉ-Tojás alkalmazási területei 13
Jugoszláv importból érkező anyagok felhasználása 14
a Carlo emulzió 14
a Pal-crem 16
a Suoer-pal-crem 17
a Farin 18
a Mella krém 20
nyugati importból érkező adalékanyagok leírásai 22
a SuperJilk paszta 22
a Bianka krém 24
a Becofix krémpor 27
a Flaum tejhab por 28
a Brandteigmix 31
a Kaltbinder-kabi 32
a v-száraz 33
az ultra eisbinder por 34
a Tk-12 grund aroma, penészedést gátló 34
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.