1.061.465

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Csupa zöldség

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Officina Nova Könyv- és Lapkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 72 oldal
Sorozatcím: 101 hasznos ötlet
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 13 cm
ISBN: 963-548-719-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Alapvető eljárások
Zöldségek kiválasztása és vásárlása1
Zöldségek tárolása2
Zöldségek tisztítása3
Kockára vágás4
Csíkokra vágás5
Zöldségek felaprítása6
Megóvás az elszíneződéstől7
Halványulás - felfrissítés8
Zöldségpürék9
Paprika- és kukoricafelfújt10
Erőleves készítése11
Levesek12
Zöldséges curry13
Thai módon pirított zöldségek14
Keverve pirítás15
Mélysütés16
Zöldséges tempura17
Párolt fűszeres vöröskáposzta18
Leveles zöldségek
Leveles fajták19
Brokkoli előkészítése20
Brokkolis-gombás lepény21
Karfiol előkészítése22
Ízes zöldségek23
Kelbimbó előkészítése24
Gesztenye előkészítése25
Hogyan készítsük elő a káposztát?26
Gesztenyével töltött káposzta27
Mangold előkészítése28
Mangoldos palacsinta29
Paraj főzése30
Parajpogácsák31
Parajtekercs32
Gőzölés a vitaminok megőrzésére33
Gyümölcstermésű zöldségek
Gyümölcstermésű fajták34
Paradicsom hámozása és magtalanítása35
Paradicsommártás36
Paprika előkészítése37
Paprika grillezése38
Zöldségek töltése39
Töltött paprika40
Fűszeres töltött paprika41
Padlizsánpüré42
Töltött bébipadlizsán43
Hüvelyesek, magok
Hüvelyesek és magos fajok44
Bab kimagozása45
Háromzöldség-tál46
Kukorica leszemezése47
Kukoricakenyér48
Gombó felhasználása49
Tavaszi metélt50
Zöldborsóleves51
Gyökérzöldségek
Gyökérfajták69
Gyökerek fényezése70
Répalepény kardamomival71
Cékla főzése és hámozása72
Borscs73
Cékla-zeller saláta74
Zellerpüré75
Pirított gyökérzöldségek76
Gumósok
Gumósfajták77
Articsókaleves78
Tökgyalu használata79
Mélysütött burgonya hatféleképpen80
A tökéletes burgonyapüré81
Fűszeres burgonya82
Paraj-burgonya gnocchi83
Csőben sült zöldségek84
Tepsis burgonya85
Hajtások, szárak
Hajtások86
Spárga előkészítése87
Spárga rétestésztában88
Spárgás tekercs89
Sült édeskömény vagy cikória90
Articsóka előkészítése91
Articsóka római módra92
Töltött articsóka93
Gombák
Termesztett fajták94
Erdei fajták95
Szarvasgombák96
Gombák előkészítése97
Gomba görög módra98
Töltött shiitake99
Vegyes erdei gombák100
Sült kukoricalepény erdei gombával101
Tárgymutató70
Köszönetnyilvánítás72

Rose Elliot

Rose Elliot műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Rose Elliot könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Csupa zöldség Csupa zöldség Csupa zöldség
Állapot:
1.740 Ft
1.210 ,-Ft 30
11 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Csupa zöldség Csupa zöldség
Állapot:
1.740 ,-Ft
16 pont kapható
Kosárba