1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Csupa recept 2014/3.

április-május

Budapest
Kiadó: ATZO Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 51 oldal
Sorozatcím: Csupa recept
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

mangós gőzölt-sült puding
Hozzávalók
-8 tojássárgája
-4 dl 30%-os tejszín
-3 evőkanál cukor
-1 kiskanál vaníliaesszencia
-1 citrom reszelt héja
-1 érett mangó
Elkészítés
1. A... Tovább

Előszó

mangós gőzölt-sült puding
Hozzávalók
-8 tojássárgája
-4 dl 30%-os tejszín
-3 evőkanál cukor
-1 kiskanál vaníliaesszencia
-1 citrom reszelt héja
-1 érett mangó
Elkészítés
1. A tojássárgájákat a tejszínnel, a cukorral, a vaníliaesszenciával, a reszelt citromhéjjal elkeverjük.
2. A mangót éles kiskéssel vékonyan meghámozzuk, a magjáról levágjuk a húsát, és nagyobb kockákra daraboljuk.
3. 4 egyadagos porcelán vagy üvegtálkába szórjuk, ráöntjük a tejszínes tojást, és forró vízzel töltött tepsibe téve, 180 C-fokos sütőben, kb 20 perc alatt kigőzöljük-sütjük
Tipp
Az érett mangót arról ismerjük meg, hogy sárgás-pirosas színű, és tapintása kicsit puha Vissza

Tartalom

ELŐÉTEL, KÖRET, SALÁTA
8 Juhtúrós krumplicsónak
15 Palóc hortobágyi palacsinta
LEVES
8 Görög gyümölcsleves
18 Zöldhagymakrémleves, sárgaborsógombócokkal
30 Rumos-tejszínes szilvaleves
FŐÉTEL
4 Halfilé, tejszínes gombamártással
5 Mozzarellával töltött lecsós csirkefasírt koszorú
6 Spárgás kukoricatekercs, sajtszósszal
7 Konfitált füstölt sonka, mustáros gyümölcsmártással
10 Sajtos csirkemellszeletkék, roston sült vajas spárgával
11 Gombás borjúfrikasszé, rizottóval
13 Karamellizált zöldséges spagetti
14 Narancslében főtt sonka, zöldhagymás rizottóval
20 Chilis-mézes kötözött csirke
22 Gyömbéres sült sonkaszeletek, tojásos burgonyával
23 Húsragus omlettrolád, brokkolimártással
27 Csirkemájjal töltött csiperke, burgonyán
28 Tésztában sült csirkés töltött karalábé
29 Tojásos sonkavagdalékkel rakott paraj
32 Bárányhússal töltött tojás, csőben sütve
33 Zöldséges pulykarolád, chilis brokkolinyárssal
34 Mángoldfőzelék
37 Medvehagymakrémmel göngyölt csirkecombfilé, vajas zöldségekkel
40 Gombás csülök, vajas tagliatellével
41 Kukoricás fácánragu, bulgurral
42 Pirított bélszínnyársak, burgonyalepénnyel, fehérboros hagymalekvárral
43 Zöldséges-baconös csirkemell, sajtkéregben
45 Édes-savanyú libamell, rizsmetélttel
46 Tejfölös tojáspörkölt, sós burgonyával
48 Csirkehúsos spárgapárna, citrommal
SÜTEMÉNY, DESSZERT
3 Mangós gőzölt-sült puding
4 Kiwis krémbomba
9 Lekváros habos kocka
12 Bajor almás kalács, mandulával szórva
16 Húsvéti répatorta, mandulával
19 Gyümölcsrizses rétes
20 Szilvás tigrispite
21 Almaszeszély
24 Ánizsos-mazsolás kalács
24 Négerhabos
25 Grízes-baracklekváros szelet
30 Kókuszos kölesgolyók
31 Huszárcsók
34 Gyors krémes
35 Lekváros kókuszkocka
36 Epres kenyérfelfújt
38 Almás-fahéjas tarkedli
39 Eperpudingos pöfeteg
44 Eperkrémmel töltött máktorta
46 Virslis cipzár
47 Mákos kocka
49 Omlós szilvás párnák
51 Húsvéti sajtos-magvas omlós percek

26 Tavaszi töltött, avagy rakott zöldségek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem