Fülszöveg
A változatosan elkészíthető, tápláló és oly ízletes csirkehús manapság nem hiányozhat a heti menüből. Szinte mindenki szereti és szívesen fogyasztja. Kiadványunkban 200 recept, sok-sok színes ételfotó és rengeteg kiegészítő információ ad ihletet a csirkeételek készítéséhez. Összegyűjtöttük szinte az összes klasszikus csirkeételt és nemzetközi slágerreceptet - köztük számos fogás egyszerűen elkészíthető változatát -, melyek még szélesebbé teszik a repertoárt.
Könyvünk többek között az alábbi hasznos információkkal szolgál:
• a csirkehús vásárlására, tárolására, előkészítésére és ideális elkészítési módjára vonatkozó tanácsok táblázatokkal és fényképes útmutatókkal,
• az ételek előkészítési és elkészítési ideje,
• részletes tápértékadatok minden receptnél,
¦ egyes ételek időtakarékosabb, illetve zsírszegényebb változatai.
Egészségtudatosán táplálkozó olvasóink kedvéért jól láthatóan jelöltük a Zsírszegény ételeket, a sietős háziasszonyokra és szakácsokra gondolva pedig Gyors...
Tovább
Fülszöveg
A változatosan elkészíthető, tápláló és oly ízletes csirkehús manapság nem hiányozhat a heti menüből. Szinte mindenki szereti és szívesen fogyasztja. Kiadványunkban 200 recept, sok-sok színes ételfotó és rengeteg kiegészítő információ ad ihletet a csirkeételek készítéséhez. Összegyűjtöttük szinte az összes klasszikus csirkeételt és nemzetközi slágerreceptet - köztük számos fogás egyszerűen elkészíthető változatát -, melyek még szélesebbé teszik a repertoárt.
Könyvünk többek között az alábbi hasznos információkkal szolgál:
• a csirkehús vásárlására, tárolására, előkészítésére és ideális elkészítési módjára vonatkozó tanácsok táblázatokkal és fényképes útmutatókkal,
• az ételek előkészítési és elkészítési ideje,
• részletes tápértékadatok minden receptnél,
¦ egyes ételek időtakarékosabb, illetve zsírszegényebb változatai.
Egészségtudatosán táplálkozó olvasóink kedvéért jól láthatóan jelöltük a Zsírszegény ételeket, a sietős háziasszonyokra és szakácsokra gondolva pedig Gyors minősítést kaptak azok a fogárok, melyek fél órán belül összeállíthatók, az előkészítést is beleértve.
Legyen szó hétköznapi étkezésről, hétvégi ebédről, ünnepi vacsoráról, kerti sütögetésről vagy piknikről, gazdag receptválasztékunk minden alkalomra kínál valami ínyencséget: étvágygerjesztő előételt, pompás húslevest, omlós súltet, töltött csirkét, kiadós ragut, laktató pörköltet, pazar hússalátát, grillezett, roston sült vagy pirított finomságot, elemózsiás kosárba való rántott húst, csodaszendvicset vagy nyársra húzott ételkölteményt. Nem egyszerűen szakácskönyv, hanem alapmű azok számára, akik most ismerkednek a sütés-főzés,.tudományával'', vagy nem elégszenek meg a szokásos, ám néha unalmas receptekkel, és hajlandók kalandozni a gasztronómia világában.
Vissza