1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Csokoládé Biblia

180 recept a híres francia cukrásziskola séfjeitől/Le Cordon Bleu

Szerkesztő
Fordító
Lektor
Budapest
Kiadó: Geopen Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 415 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-516-076-1
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

LE CORDON BLEU
CSOKOLÁDÉ
BIBLIA
180 RECEPTA HIRES FRANCIA CUKRÁSZISKOLA SÉFJEITŐL
A Cordon Bleu Intézet közkinccsé teszi vezető cukrászmestereinek 180 receptjét az ezerarcú csokoládéból készíthető édességekről
A kézikönyv gazdag választékot kínál a klasszikus csokoládés desszertekből csakúgy, mint a csábítóan eredeti újdonságokból. A több mint 200 színes képpel, rengeteg fázisfotóval illusztrált, magas szakmai színvonalú leírások lépésről lépésre mutatják be a csokoládés finomságok elkészítésének, díszítésének, variálhatóságának fortélyait.
A hagyományos és az új készítmények között találhatunk klasszikus csupa csoki tortákat, selymes krémeket, rafinált desszerteket, elegáns bonbonokat, izgalmas kekszeket, különleges díszítéseket éppúgy, mint ínycsiklandóan bársonyos, meleg vagy üdítően hideg italokat is.
A séfek tippjei egy-egy szakmai fogáshoz, eljáráshoz, a díszítéshez vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújtanak segítséget.
A siker garantált, hiszen a Cordon Bleu Intézet, a... Tovább

Fülszöveg

LE CORDON BLEU
CSOKOLÁDÉ
BIBLIA
180 RECEPTA HIRES FRANCIA CUKRÁSZISKOLA SÉFJEITŐL
A Cordon Bleu Intézet közkinccsé teszi vezető cukrászmestereinek 180 receptjét az ezerarcú csokoládéból készíthető édességekről
A kézikönyv gazdag választékot kínál a klasszikus csokoládés desszertekből csakúgy, mint a csábítóan eredeti újdonságokból. A több mint 200 színes képpel, rengeteg fázisfotóval illusztrált, magas szakmai színvonalú leírások lépésről lépésre mutatják be a csokoládés finomságok elkészítésének, díszítésének, variálhatóságának fortélyait.
A hagyományos és az új készítmények között találhatunk klasszikus csupa csoki tortákat, selymes krémeket, rafinált desszerteket, elegáns bonbonokat, izgalmas kekszeket, különleges díszítéseket éppúgy, mint ínycsiklandóan bársonyos, meleg vagy üdítően hideg italokat is.
A séfek tippjei egy-egy szakmai fogáshoz, eljáráshoz, a díszítéshez vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújtanak segítséget.
A siker garantált, hiszen a Cordon Bleu Intézet, a világ legrégibb és egyik leghíresebb szakácsművészeti tanintézménye közérthetően megosztja szakmai titkait, hogy a reprezentatív megjelenésű kötet mind a profi cukrászok, mind a kezdők számára hasznos útmutatóvá válhasson. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem