1.062.618

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Új könyv

Csokoládé

Szerző

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve:
Oldalszám: 304 oldal
Nyelv:
Méret: 208 mm x 280 mm
ISBN: 9789635821709

Tartalom

A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI

Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes

Ínycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájából

A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét.
A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Csokoládé

Olvasatlan példány

Állapot: Új
16.999 Ft
16.149,-Ft
Kosárba
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.