kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Vince Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-919-213-9 |
Megjegyzés: | A könyvet színes ételfotók illusztrálják. |
Sült csirke | 4 |
Csirkemájpástétom | 6 |
Meleg gombasaláta csirkesülttel | 8 |
Csirkeleves | 10 |
Déli rántott csirke | 12 |
Csirke vadász módra | 14 |
Köményes-szezámos csirkefalatok | 16 |
Almás csirke gombamártással | 18 |
Paplanos csirke | 20 |
Csirkemell tárkonyos-mustáros mártással | 22 |
Koronázási csirke | 24 |
Korianderes göngyölt csirke kurkumával és mandulával | 26 |
Gyors csípős csirke | 28 |
Coq au vin | 30 |
Töltött csirkemell uborkával | 32 |
Baszk csirke | 34 |
Tavaszi csirke-frikasszé | 36 |
Tárkonyos-paradicsomos csirke | 38 |
Kijevi kotlett | 40 |
Fűszeres csirke | 42 |
Csirke erőleves | 44 |
Citromos pácolt csirke mediterrán kenyérrel | 46 |
Sült csirke fűszervajjal | 48 |
Füstölrcsirke-pástétom olajbogyóval | 50 |
Angol csirke-pie | 52 |
Csirkemájsaláta pirítóüssal | 54 |
Thai csirkeszárny | 56 |
Zelleres töltött csirkemell | 58 |
Csirke rablóhús zöldséges rizzsel | 60 |
Tanácsok és tippek | 62 |
Tárgymutató | 64 |