1.062.063

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gasztropolisz

Kulináris kalandok Budapesten

Szerző
Fotózta

Kiadó: Pepperman Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 157 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN: 963-212-658-0
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"A sokszínűség érdekel, soha nem szerettem az egyformát. Nem emlékszem, hogy valaha is vágytam volna arra, hogy egy vendéglőben törzsvendég legyek. Soha nem értettem azokat a férfiakat sem, akik mindig csak a magas vagy csak az alacsony, csak a kékszemű vagy zöldszemű, akik mindig ugyanazt a nőt keresik." /Presser Gábor/

"Bárhová utazzak is, legyen az a New York-i Metropolitan vagy bármely más pontja a világnak, a bőröndömben biztosan jön velem fél kiló vegeta és fél kiló erős szegedi paprika." /Gregor József/

"Édesanyám krumplilevesének ugyanolyan élvezettel tudok hozzáfogni, mint amilyen szenvedélyesen szeretem szemezgetni Párizsban a kagylót és az osztrigát." /Törőcsik Mari/

"Szeretem a nem intelligens kosztot. Tökéletesen elvagyok, ha elém tesznek egy kelkáposztafőzeléket fasírttal, egy brassói aprópecsenyét vagy egy sertéspörköltöt nokedlivel. Az egyszerű dolgok tesznek boldoggá, és mindenféle előkelősködéssel bajban vagyok." /Kern András/

"Édesapám híres... Tovább

Fülszöveg

"A sokszínűség érdekel, soha nem szerettem az egyformát. Nem emlékszem, hogy valaha is vágytam volna arra, hogy egy vendéglőben törzsvendég legyek. Soha nem értettem azokat a férfiakat sem, akik mindig csak a magas vagy csak az alacsony, csak a kékszemű vagy zöldszemű, akik mindig ugyanazt a nőt keresik." /Presser Gábor/

"Bárhová utazzak is, legyen az a New York-i Metropolitan vagy bármely más pontja a világnak, a bőröndömben biztosan jön velem fél kiló vegeta és fél kiló erős szegedi paprika." /Gregor József/

"Édesanyám krumplilevesének ugyanolyan élvezettel tudok hozzáfogni, mint amilyen szenvedélyesen szeretem szemezgetni Párizsban a kagylót és az osztrigát." /Törőcsik Mari/

"Szeretem a nem intelligens kosztot. Tökéletesen elvagyok, ha elém tesznek egy kelkáposztafőzeléket fasírttal, egy brassói aprópecsenyét vagy egy sertéspörköltöt nokedlivel. Az egyszerű dolgok tesznek boldoggá, és mindenféle előkelősködéssel bajban vagyok." /Kern András/

"Édesapám híres mesterszakács volt, a Bristol séfje. Szerintem ő főzte meg a férjemet is." /Marton Éva"

"Bármerre is csavargok a városban, ha megérzem a hentesüzletből áradó illatot, elgyengülök." /Garas Dezső/

"Gyerekkoromban hosszú éveken át, minden áldott vasárnap ugyanaz volt a menü: először húsleves, majd a lében főtt zöldség és főtt hús almamártással. Ez az ebéd biztos pont volt az életünkben, amire mindig lehetett száímtani." /Eszenyi Enikő/

"Az élet epikureus javait szeretem. Mindenben. Mert, ugye, mi az, ami gourmand élvezetet jelent az ember életében? Az étel és a szerelem." /Kállai Ferenc/ Vissza

Csikós Virág

Csikós Virág műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Csikós Virág könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gasztropolisz Gasztropolisz Gasztropolisz
Állapot:
1.900 Ft
950 ,-Ft 50
14 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Gasztropolisz Gasztropolisz Gasztropolisz
Állapot:
1.900 ,-Ft
29 pont kapható
Kosárba