kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 149 oldal |
Sorozatcím: | Minerva Kis Szakácskönyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 16 cm x 12 cm |
ISBN: | 963-223-382-4 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. Második, változatlan utánnyomás. |
Előszó | 5 |
Konyhai eszközök és használatuk | 7 |
Nyersanyagjaink előkészítése | 11 |
Az ízek harmóniája | 20 |
Adagolás és tálalás | 23 |
Hideg mártások | 31 |
Saláták | 38 |
Salátaöntetek (dressingek) | 61 |
Koktélok | 66 |
Töltelékek, sós krémek | 71 |
Töltött készítmények | 76 |
Hús-, szárnyas- és halkészítmények | 88 |
Aszpikos készítmények, kocsonyák | 99 |
Szendvicsek | 109 |
És ha mégis megmarad valami? | 126 |
Vendégvárás | 129 |
Amit a terítésről tudni kell | 137 |
Betűrendes tartalommutató | 145 |