1.066.445

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Country Inns of America Cookbook

Szerkesztő
Fotózta
New York
Kiadó: Holt, Rinehart and Winston, Inc.
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 180 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 29 cm x 23 cm
ISBN: 0-03-062174-7
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Country Inns of America cookbook

"Country inns": tiie words conjure images of heartwarming, bountiful dining----
Imagine the table laid with a crisply pressed cloth, a vase of buds and blossoms fresh from the garden, antique dinnerware. From the kitchen come tantalizing aromas—a fanfare for the delicious repast about to unfold. Is that the smell of fresh-baked bread? Childhood memories of grandma s kitchen return as oven-warm loaves arrive, to accompany a fragrant beef stew with real homemade dumplings.
Such scenes are the hallmark of American country inn dining, for travelers from Maine to California. But now there's no need to travel great distances for these pleasures. Collected here are the cherished recipes of America's foremost innkeepers:
Fresh-baked breads like the Orange Blossom Muffms lovingly prepared at the Excelsior House in Jefferson, Texas, and the Sweet Pecan Rolls from The Publick House in Sturbridge, Massachusetts.
Soups, from sustaining winter specialties... Tovább

Fülszöveg


Country Inns of America cookbook

"Country inns": tiie words conjure images of heartwarming, bountiful dining----
Imagine the table laid with a crisply pressed cloth, a vase of buds and blossoms fresh from the garden, antique dinnerware. From the kitchen come tantalizing aromas—a fanfare for the delicious repast about to unfold. Is that the smell of fresh-baked bread? Childhood memories of grandma s kitchen return as oven-warm loaves arrive, to accompany a fragrant beef stew with real homemade dumplings.
Such scenes are the hallmark of American country inn dining, for travelers from Maine to California. But now there's no need to travel great distances for these pleasures. Collected here are the cherished recipes of America's foremost innkeepers:
Fresh-baked breads like the Orange Blossom Muffms lovingly prepared at the Excelsior House in Jefferson, Texas, and the Sweet Pecan Rolls from The Publick House in Sturbridge, Massachusetts.
Soups, from sustaining winter specialties like Scots Garlic Soup from Pilgrim's Inn, Deer Isle, Maine, and Zucchini Soup from Salishan Lodge in Glenedon Beach, Oregon, to a selection of refreshingly different cold summei-time fruit soups such as the one made with fresh strawberries at The Flying Cloud Inn, New Marlboro, Massachusetts.
Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem