1.062.058

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Cooking with grains

Szerző
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Timp Publishing House
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 87 oldal
Sorozatcím: Flavours of the past
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN: 963-204-342-1
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


To this day, in Hungary grains are considered 'life-giving'. And they are. Wheat, spelt, barley, rye, buckwheat, oats, rice, millet and corn are essential ingredients for a diverse ränge of nourishing and inexpensive foods. Grains are essential to a healthy, varied diet. This cookbook features natural grain dishes selected by master cook Csaba Nyers, who has devoted himself to rescuing recipes from extinction. The book is illustrated by the spectacular photos of Mihály Kútvölgyi.


m

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Cooking with grains Cooking with grains Cooking with grains Cooking with grains Cooking with grains
Állapot:
2.840 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba