1.062.428

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Cooking French Way

Francia konyha - The New Way/Az új út

Szerkesztő
Grafikus
Chicago
Kiadó: Culinary Arts Institute
Kiadás helye: Chicago
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím: Adventures in Cooking Series
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 26 cm x 20 cm
ISBN: 0-8326-0609-x
Megjegyzés: Színes fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Francia konyha új, egyszerű utakat kínál a francia ételek elkészítéséhez. A "La nouvelle cuisine" lázadás volt a klasszikus francia „nagy konyha” szigorú rendje ellen. Auguste Escoffier 1903-ban, 1912-ben és 1934-ben kiadott enciklopédikus könyveinek kultúrtörténeti a jelentőségük ezen a területen.
Ez a szakácskönyv az amerikai konyhát és az amerikai hozzávalókat tartotta szem előtt. A recepteket profi háztartástani szakértők tesztelték, és hétköznapi amerikai eszközöket és konyhaedényeket használtak.
Színes fotókkal, illusztrációkkal.

Tartalom

szakácskönyv, receptek, francia, konyha, főzés, sütés, tanácsok
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem