1.067.308

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Classical Hungarian Dishes

Klasszikus magyar ételek

Szerző
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Corvina
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN: 963-13-4988-8
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Plum dumplings
Strudel
ancakes
Traditional Hungarian cooking has always been known for its especially tasty dishes, the secret of which lies in no small measure in the use of ingredients found in abundance in Hungary which are always fresh, tasty, and fragnant, often delivering punch. Hungarian cooks, too, have taken pride of place among the celebrated chefs of the world.

Tartalom


Vissza

Boldizsár Horváth

Boldizsár Horváth műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Boldizsár Horváth könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Classical Hungarian Dishes Classical Hungarian Dishes Classical Hungarian Dishes Classical Hungarian Dishes Classical Hungarian Dishes
Állapot:
3.340 ,-Ft
17 pont kapható
Kosárba