Kiadó: | Jószöveg Műhely Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
Oldalszám: | 256 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 30 cm x 24 cm |
ISBN: | 963-9134-52-X |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Bevezetés | 6 |
A csokoládé története | 8 |
A kakaó megművelése és feldolgozása | 32 |
Íz, minőség, csomagolás | 38 |
A csokoládék világa | 44 |
Fiziológia és pszichológia | 56 |
Receptek | 65 |
A csokoládé fajtái | 66 |
Technikák | 68 |
Csokoládéból készült csemegék | 76 |
Gazdag torták | 92 |
Különleges torták különleges alkalomra | 110 |
Forró desszertek | 118 |
Csokoládétorták, sajttorták és egyebek | 144 |
Hűtött csokoládés desszertek | 166 |
Csokoládéfagylaltok, sörbetek | 184 |
Csokoládéval készült aprósütemények | 194 |
Minitorták, sütemények | 208 |
Édességek, trüffelek és italok | 230 |
Öntetek, krémek és mázak | 249 |
Tárgymutató és köszönetnyilvánítás | 254 |