A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Chocolate

Cooking with the world's best ingredient

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
New York
Kiadó: Hermes House
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN: 1-84309-068-6
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér illusztrációkkal, fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


CHOCOLATE
A complete guide to the wonderful world of irresistible chocolate
The fascinating history of the humble cocoa bean and how it is transformed into a wide variety of chocolate products
Contains over 200 deUcious chocoholic recipes, from Mexican Hot Chocolate to Chocolate Profiteroles and everything in between
Illustrated with archive material, specially commissioned photography of the world's best chocolate products, and mouth-watering recipe images
' Everything you need to know about chocolate: how to choose it; melt it; cook with it; drink it; and, above all, how to enjoy it

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem