885.911

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Chinese and Japanese Cooking

Kínai és japán konyha

Waltham Abbey
Kiadó: The Promotional Reprint Company Limited
Kiadás helye: Waltham Abbey
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: All colour
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN: 1-85648-141-7
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Tradícionális kínai és japán ételek elkészítési módját találjuk meg ebben a színes fényképekkel illusztrált szakácskönyvben. Találhatunk a könyvben változatos csirkéből, a tenger gyümölcseiből, disznóból és marhából készült ételeket, tojás vagy zöldség alapú fogásokat, illetve különbözőféleképp elkészített rizses és tésztás recepteket.

Tartalom

konyhaművészet, Távol-Kelet, tálalás, menü, különlegesség, főzés, fűszerek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem