1.067.285

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Food and Wine Lover's Guide to Hungary (dedikált példány)

With Budapest Restaurants and Trips to the Wine Country

Szerző
Grafikus
Budapest
Kiadó: Park Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 411 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 22 cm x 18 cm
ISBN: 978-963-530-828-6
Megjegyzés: Carolyn Bánfalvi szerző által dedikált példány. Színes ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Budapest is experiencing a culinary renaissance, and the Hungarian wine
industry has virtually transformed itself over the past two decades. The
Food and Wine Lover's Guide to Hungary is the first culinary guide to Hun-
gary and includes in-depth information and local color on Hungarian
cuisine, the Budapest dining scene, and the Hungarian wine country. It
includes dozens of restaurant and café reviews; food and wine shops and
markets; details on ingredients and dishes; an introduction to Hungarian
wine; and explanations on Hungarian fruit brandy and other
local drinks. It also includes day trips from Budapest and culi-
nary sightseeing; food and wine festivals; and winery profiles
and hotel and restaurant recommendations in several of Hun-
gary's top wine regions. It contains the vocabulary you'll need
(including an extensive Hungarian culinary dictionary) to
fully immerse yourself in the pleasures of Hungarian food and
wine. The Food and Wine Lover's Guide to... Tovább

Fülszöveg


Budapest is experiencing a culinary renaissance, and the Hungarian wine
industry has virtually transformed itself over the past two decades. The
Food and Wine Lover's Guide to Hungary is the first culinary guide to Hun-
gary and includes in-depth information and local color on Hungarian
cuisine, the Budapest dining scene, and the Hungarian wine country. It
includes dozens of restaurant and café reviews; food and wine shops and
markets; details on ingredients and dishes; an introduction to Hungarian
wine; and explanations on Hungarian fruit brandy and other
local drinks. It also includes day trips from Budapest and culi-
nary sightseeing; food and wine festivals; and winery profiles
and hotel and restaurant recommendations in several of Hun-
gary's top wine regions. It contains the vocabulary you'll need
(including an extensive Hungarian culinary dictionary) to
fully immerse yourself in the pleasures of Hungarian food and
wine. The Food and Wine Lover's Guide to Hungary reveals the
dazzling variety of wonderful things to eat and drink in Hun-
gary, and tells you where to find them.
Carolyn Bánfalvi is a journalist from Washington DC. She has
lived in Budapest since 1999, except for a stint back in America to
attend culinary school. She has contributed to various travel guides
to Hungary, as well as to publications like Gastronómica, Saveur, The
Wall Street Journal, Olive, and Four Seasons. Vissza

Tartalom


Vissza

Carolyn Bánfalvi

Carolyn Bánfalvi műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Carolyn Bánfalvi könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem