1.056.329

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Burgonya

Több mint 100 fontos recept

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím: Szakácskönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-9731-51-6
Megjegyzés: Színes ételfotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A burgonya kétségtelenül az egyik legváltozatosabban felhasználható zöldségféle. Kiváló a tápértéke, hiszen rostokban gazdag, zsírban pedig szegény, ezért ideális az egészségtudatos emberek számára. Ráadásul egyszerűen elkészíthető, így könnyen kitűnő salátákat, köreteket és főfogásokat varázsolhatunk belőle a család vagy a baráti társaság részére. Könyvünkben a világ legjobb receptjeiből kínálunk válogatást, hogy minél pompásabb ételek készülhessenek ebből a végtelenül szerény zöldségféleségből.
- 112 nélkülözhetetlen burgonyaétel receptje
- rövid bevezető hasznos ötletekkel az egyes fejezetek előtt
- könnyen áttekinthető lista a hozzávalókról, és az elkészítés módja lépésről lépésre
- minden recept mellett inspiráló fotóillusztrációk

Tartalom

Bevezető4
Levesek6
Saláták52
Kímélő fogások92
Főételek144
Köretek194
Receptmutató240
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem