A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Brazilian cooking

10 classic recipes and 50 others

Szerző
Fordító
Fotózta

Kiadó: Times Editions
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 20 cm
ISBN: 9971-40-093-6
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


brozilion cooking
Brazilian cooking is sure to appeal to the Western palate, because it has much in common with our own European cooking. This short culinary history will show you how, over the centuries, people of different nationalities came to Brazil, each bringing their own methods of cooking, which gradually evolved into what is now the most varied cuisine of South America.
The culinary products brought by Europeans and then by Africans, together with the foodstuffs used by the native Indians at the time of the European discovery of Brazil, have combined to produce a very mixed cuisine.
The best Brazilian food is not found in hotels or restaurants, but in homes, where culinary traditions have been passed on. Nothing can beat good home cooking and it is this kind of cooking which this book like to introduce to you.

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem