kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Park Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 175 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 26 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-530-269-X |
Megjegyzés: | Színes és fekete-fehér fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Jamie | 6 |
Jamie Oliver előszava | |
Matt | 8 |
Matt Skinner bevezetője | |
Alapok | 12 |
Amit tudnod kell | |
A szőlő | |
A bor története | |
A termék | |
Szerszámos láda | 32 |
Amire szükséged van | |
Hogyan kóstoljunk? | |
A bor nyelvezete | |
A szőlőbogyó | 52 |
Vörös és fehér | |
Fehérborszőlő-fajták | |
Vörösborszőlő-fajták | |
A szőlőgazdaság | 86 |
A szőlőtermesztés | |
A főbb hozzávalók | |
A szőlő biológiai ciklusa | |
A bortermelés | 102 |
A bor készítése | |
A borászatban | |
Hogyan készül a fehérbor? | |
Hogyan készül a vörösbor? | |
Hogyan készül a szénsavas bor? | |
Hogyan készül az édes bor? | |
Atlasz | 128 |
Ahol a dolgok történnek | |
Fenn északon | |
Lenn délen | |
A bor nyelvezete | 168 |
Mutató/Emelem poharam | 173 |