1.063.236

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magvas szakácskönyv

Árpa, rizs, köles, rozs, kukorica, zab, búza, amaránt, hajdina - Főzzünk gabonából minden nap!

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Vagabund Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 205 oldal
Sorozatcím: Egészséges konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-290-173-2
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


,pp<pii!ii"»r» ___________
r Nem véletlen, hogy az emberiség történelmének kezdetén főként gabonákkal és gyümölcsökkel táplálkozott, hiszen az emberi szervezet legkönnyebben ezt tudja energiává alakítani. Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, rosttartalma segíti a méregtelenítést, fehérjetartalma nem ró nagy terhet a szervezetre, 'zsírtartalma pedig kedvező, és nem tartalmaz koleszterint és telített zsírokat.
Érdemes minél többféle gabona fogyasztását beilleszteni étrendünkbe, mert tartós, relatív olcsó, laktató, könnyen emészthető, tápanyagban gazdag alapanyagok, szemtermésük hűtés és más feldolgozás nélkül is hosszan tárolható átlagos háztartási körülmények között is.
Mindezeket összevetve a gabonák konyhai felhasználása napjainkra ismét időszerű; akár azért, mert szeretnénk kipróbálni, megismerni, vagy már gyakoroljuk a gabonaalapú, reform melléknévvel illetett táplálkozást, akár azért, mert csökkenteni szeretnénk a húsok és húskészítmények fogyasztását, akár csak... Tovább

Fülszöveg


,pp<pii!ii"»r» ___________
r Nem véletlen, hogy az emberiség történelmének kezdetén főként gabonákkal és gyümölcsökkel táplálkozott, hiszen az emberi szervezet legkönnyebben ezt tudja energiává alakítani. Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, rosttartalma segíti a méregtelenítést, fehérjetartalma nem ró nagy terhet a szervezetre, 'zsírtartalma pedig kedvező, és nem tartalmaz koleszterint és telített zsírokat.
Érdemes minél többféle gabona fogyasztását beilleszteni étrendünkbe, mert tartós, relatív olcsó, laktató, könnyen emészthető, tápanyagban gazdag alapanyagok, szemtermésük hűtés és más feldolgozás nélkül is hosszan tárolható átlagos háztartási körülmények között is.
Mindezeket összevetve a gabonák konyhai felhasználása napjainkra ismét időszerű; akár azért, mert szeretnénk kipróbálni, megismerni, vagy már gyakoroljuk a gabonaalapú, reform melléknévvel illetett táplálkozást, akár azért, mert csökkenteni szeretnénk a húsok és húskészítmények fogyasztását, akár csak azért, mert új gasztronómiai élményekre vágyunk.
Összeállításunkkal néhány receptet szeretnénk feleleveníteni, és megismertetni a gabonák átlagos konyhai használatát, vagy akár a mindennapi menüsorba illesztését. Vissza
Fülszöveg Kép

Bojtosné Nacsa Hajnalka

Bojtosné Nacsa Hajnalka műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bojtosné Nacsa Hajnalka könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Magvas szakácskönyv
Állapot:
2.680 ,-Ft
13 pont kapható
Kosárba