1.067.209

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sütemények

Hagyományosat egészségesen/Tisztán növényi anyagokból/Hús-, tojás- és tejmentesen

Szerző
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Napfényes Élet Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 111 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-87828-2-3
Megjegyzés: 3. átdolgozott kiadás. Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A sütemények és desszertek mindannyiunk életét megédesítik. Hogyan lehet elősegíteni azt, hogy testünk egészségét is szolgálják, de ne kelljen a nem kívánatos "kockázatoktól és mellékhatások"-tól tartanunk? Sok betegség kialakulásához hozzájárul ugyanis a hagyományos süteményekben található fehér cukor, fehér liszt, állati zsiradék és a különféle adalékanyagok. Bár egyre többen szeretnének egészségesebben élni, az édességekről mégis nehezen mondanak le.
Aki szeretné megőrizni az egészségét, szeretne betegség és fájdalom nélkül élni, annak javasolt a jelenlegi étrendjébe olyan értékes tápanyagokat beiktatnia, melyeket a teljes kiőrlésű gabonalisztek, a természetes édesítők és a növényi olajok tartalmaznak.
Kiadványunkban torták, piskóták, kelt- és leveles tészták, kevert és gyúrt, valamint sós sütemények leírásával nyújtunk segítséget ahhoz, hogy a mindennapokban változatos és ízletes édességek kerüljenek az asztalunkra.
Az egészséges táplálkozás alapelveit szem előtt tartva 85... Tovább

Fülszöveg

A sütemények és desszertek mindannyiunk életét megédesítik. Hogyan lehet elősegíteni azt, hogy testünk egészségét is szolgálják, de ne kelljen a nem kívánatos "kockázatoktól és mellékhatások"-tól tartanunk? Sok betegség kialakulásához hozzájárul ugyanis a hagyományos süteményekben található fehér cukor, fehér liszt, állati zsiradék és a különféle adalékanyagok. Bár egyre többen szeretnének egészségesebben élni, az édességekről mégis nehezen mondanak le.
Aki szeretné megőrizni az egészségét, szeretne betegség és fájdalom nélkül élni, annak javasolt a jelenlegi étrendjébe olyan értékes tápanyagokat beiktatnia, melyeket a teljes kiőrlésű gabonalisztek, a természetes édesítők és a növényi olajok tartalmaznak.
Kiadványunkban torták, piskóták, kelt- és leveles tészták, kevert és gyúrt, valamint sós sütemények leírásával nyújtunk segítséget ahhoz, hogy a mindennapokban változatos és ízletes édességek kerüljenek az asztalunkra.
Az egészséges táplálkozás alapelveit szem előtt tartva 85 tisztán növényi alapanyagok felhasználásával készült, ízletes finomság receptjét adjuk közre mindenki örömére és egészségére.
Váradi Tibor Vissza

Tartalom

Tartalomjegyzék
Ajánló 3
A cukorfogyasztás hatásai 4
Hasznos tanácsok az ételkészítéshez 7
Áttérés a természetes táplálékokra 9
Kelt tészták 10
Leveles tészták és házi sütemények 22
Torták és piskótatészták 56
Desszertek 70
Kevert és gyúrt tészták 80
Sós tészták 92-107
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem