1.067.049

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Halak, vadak, szárnyasok, bárány-, birka- és ürühúsból készült ételek

Hagyományos és új ízek a konyhában

Szerző
Kisújszállás
Kiadó: Szalay Könyvkiadó és Kereskedőház Kft.
Kiadás helye: Kisújszállás
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím: Szalay könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-9080-44-6
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A változatos étrend nélkülözhetetlen alapanyagai a szárnyas-, ürü-, birka-, hal-, és vadhúsok. A csirkehús nélkülözhetetlen a kalóriaszegény, kíméletes étrendben, de mindenki számára az egészséges táplálkozást jelenti. Birka-, hal- és vadhúsból ízletes magyaros ételeket készíthetünk. A főzés Önnek sok örömet, családjának, vendégeinek megelégedettséget biztosít.

Tartalom

Halak3
Vadak31
Szárnyasokból készíthető ételek51
Bárány-, birka-, ürühúsból készült ételek108

Boda Zoltánné

Boda Zoltánné műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Boda Zoltánné könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Halak, vadak, szárnyasok, bárány-, birka- és ürühúsból készült ételek
Állapot:
840 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba