1.067.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Biologisch kochen und backen

Das Rezeptbuch der natürlichen Ernährung

Szerző
Düsseldorf
Kiadó: Econ Taschenbuch Verlag
Kiadás helye: Düsseldorf
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 445 oldal
Sorozatcím: Econ Ratgeber
Kötetszám: 20516
Nyelv: Német  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 3-612-20516-1
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


ECON Ratgeber
Biologisch kochen und backen
Alles, was die Natur hervorbringt, ist vollwertig. Erst die Menschen verändern die Lebensmittel, denaturieren sie und vernichten damit zahlreiche Vitalstoffe, die für die Gesundheit wichtig sind. Bei den Rezepten in diesem Buch steht die Verwendung von möglichst naturbelassenen Lebensmitteln im Vordergrund. Auf Wohlgeschmack und Bekömmlichkeit der Speisen wird besonderer Wert gelegt. Alle Rezepte sind mehrfach praktisch erprobt und in der Familie wie in der Großküche leicht nachvollziehbar. Das Standardwerk der biologischen Küche. Helma Danner ist Gesundheitsberaterin (GGB) und bekannt durch ihre vielen Veröffentlichungen, Vorträge und Koch- und Backseminare über vitalstoff-reiche Vollwertkost.
ECON Taschenbuch Verlag

Tartalom


Vissza

Helma Danner

Helma Danner műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Helma Danner könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Biologisch kochen und backen Biologisch kochen und backen Biologisch kochen und backen Biologisch kochen und backen Biologisch kochen und backen Biologisch kochen und backen

A borító foltos, töredezett. A lapélek és néhány lap foltos.

Állapot:
4.580 ,-Ft
23 pont kapható
Kosárba