1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Beginning Sous Vide

Low Temperature Recipes and Techniques for Getting Started at Home

Szerző
Wolcott
Kiadó: Primolicious LLC
Kiadás helye: Wolcott
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 201 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 23 cm x 19 cm
ISBN: 978-145633697-4
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér fotóval, ábrával.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Home Sous Vide Cooking Made Easy!
Sous vide cooking is finally hitting the mainstream thanks to several popular chefs and TV shows. It's even easy to do at home!
We will teach you how sous vide works and what you need to know to get started using it at home. We cover the whole spectrum of sous vide equipment from $1,000 immersion circulators to using ziploc bags for free on your stove. We also include over 100 of our favorite sous vide recipes to get you started sous viding right away!
WHAT You GET
The history of and science behind sous vide cooking
More than 100 recipes for beef, pork, fish, vegetables, chicken, duck, lamb, and turkey
Over 400 sous vide time and temperature combinations across 175 cuts of meat and types of fish and vegetables
Comparisons of common sous vide setups including our recommended "Beginning Home Setup"
The basics of sous vide safety
Over 30 of our best tips and tricks for sous vide cooking
Temperature conversion charts to easily move between... Tovább

Fülszöveg


Home Sous Vide Cooking Made Easy!
Sous vide cooking is finally hitting the mainstream thanks to several popular chefs and TV shows. It's even easy to do at home!
We will teach you how sous vide works and what you need to know to get started using it at home. We cover the whole spectrum of sous vide equipment from $1,000 immersion circulators to using ziploc bags for free on your stove. We also include over 100 of our favorite sous vide recipes to get you started sous viding right away!
WHAT You GET
The history of and science behind sous vide cooking
More than 100 recipes for beef, pork, fish, vegetables, chicken, duck, lamb, and turkey
Over 400 sous vide time and temperature combinations across 175 cuts of meat and types of fish and vegetables
Comparisons of common sous vide setups including our recommended "Beginning Home Setup"
The basics of sous vide safety
Over 30 of our best tips and tricks for sous vide cooking
Temperature conversion charts to easily move between Celsius and Fahrenheit Vissza

Tartalom


Vissza

Jason Logsdon

Jason Logsdon műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jason Logsdon könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Beginning Sous Vide Beginning Sous Vide Beginning Sous Vide Beginning Sous Vide
Állapot:
3.940 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba