1.060.405

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Befőzéstől az aszalásig

Európa és a világ ízei magyarul/Presinszki Judit eredeti receptjei

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: MediaM
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Mit főzzünk ma?
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-87794-5-8
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Végre női séfet köszönthetünk a Mit főzzünk ma? csapatában. Igazi női tanácsokkal, praktikákkal természetesen. A téma pedig nem más, mint egy régesrégi technika: a befőzés, aszalás. Tegyük fel, hogy a hétvégén a nagymamánál voltak, és befőttel jól felszerelve értek haza. Nem tudják, hogy mit készítsenek belőle? Nos, mi tanácsot adunk Önöknek. Ha pedig Önök maguk akarnak nekilátni mondjuk az aszalásnak, akkor arra is találnak ötleteket. Hogy legyen mihez nyúlni egy hideg, téli napon, és jókedvvel süssünk-főzzünk, és aztán persze tálaljunk, és együnk egy jót!

Tartalom

Rumos meggybefőtt
Hideg meggyleves 6. oldal
Flambírozott meggyes hús
Meggyes pite 8. oldal
Őszibarackbefőtt
Őszibarackos pulykamell 10. oldal
Joghurtos baracksaláta
Őszibarackos túrókrémes sütemény 12. oldal
Körtebefőtt
Sajtsalátával töltött körte 14. oldal
Vörösboros körtebefőtt
Csirkemell roston, vörösboros körtével rizshalmon 18. oldal
Zöldborsó eltevése
Zöldborsókrémleves 19. oldal
Zöldbab
Zöldbabfőzelék, ahogy én szeretem 22. oldal
Ecetes zöldbabsaláta
Palócleves pulykából 24. oldal
Fejtett bab
Csípős, paradicsomos saláta 26. oldal
Paradicsom eltevése
Paradicsomleves sajttal 28. oldal
Milánói
Paradicsomos húsgolyók 30. oldal
Lecsó
Tejfeles lecsó tojással és sült virslivel 32. oldal
Görögös csirkemell lecsóból (jó ez a név?)
Darált pritaminpaprika 36. oldal
Spenót, a „zöld szörny"
Parajfőzelék tükörtojással 37. oldal
Kapros tök ecetes lében
Vagdalt hús kapros tökfőzelékkel 40. oldal
Savanyú káposzta
Székelykáposzta
Korhelyleves 42. oldal
Borsikafüves káposzta
Tarja roston, csomboros káposztával, töltött burgonyával 44. oldal
Csalamádé
Hordós savanyúság 46. oldal
Fokhagymás tarja sült burgonyával és hordós savanyúsággal
Rozmaring olajban 48. oldal
Rozmaringos sült zöldségek
Fagyasztás: szeder
Joghurtos, szedres pohárkrém 52. oldal
Eperkrém
Tejszínhabos eperkrémmel töltött palacsinta 53. oldal
Hamis somlói
Mézes epres, ribizlis, máinál lekvár
Töklekvár 56. oldal
Szilvalekvár
Szilvalekváros kuglóf 58. oldal
Aszalás
Aszalt szilvával töltött csirkemell 60. oldal

Presinszki Judit

Presinszki Judit műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Presinszki Judit könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem