1.067.349

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

BBQ a javából

Bevezetés a szmókerhasználat rejtelmeibe, lépésről lépésre

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Pécs
Kiadó: Alexandra Könyvesház Kft.
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 168 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-582-458-8
Megjegyzés: Színes fotókkal, ábrákkal illusztrálva. További fotósok a kötetben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


f '

előkészít, füstöl, befal
ÚTMUTATÓ A HÚS FÜSTÖLÉSÉHEZ -LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
ínycsiklandó barbecue-étolt nem csak egyetlen bevált módon lehet készíteni, es épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ a javából az ünnepelt pitmasterck bennfentes tanácsaival, a lépésről lépésre megírt útmutatókkal, és a BBQ mesterfogásainak bemutatásával bevezeti az olvasót a húsok füstön sütésének rejtelmeibe. A 95 recept mellett, amelyek révén megsüthetjük a saját marhaszegyünket, oldalasunkat, tépett malachúsunkat és más. hihetetlenül ízletes barbecue-finomságokat, ez a megbízható útmutató tartalmaz még:
* Praktikus szmókerillusztrációkat és tucatnyi felbecsülhetetlen értékű tippet marha-, sertés-, csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstön sütéséhez
Kezdő, középhaladó és haladó címkéket a receptekhez, hogy az egyszerűbbel kezdhessük, és onnan haladhassunk a nagyobb kihívások felé
Eredeti ötleteket lenyűgöző barbecue-köretekhez, többek között nyári babsaláta, dijoni... Tovább

Fülszöveg


f '

előkészít, füstöl, befal
ÚTMUTATÓ A HÚS FÜSTÖLÉSÉHEZ -LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
ínycsiklandó barbecue-étolt nem csak egyetlen bevált módon lehet készíteni, es épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ a javából az ünnepelt pitmasterck bennfentes tanácsaival, a lépésről lépésre megírt útmutatókkal, és a BBQ mesterfogásainak bemutatásával bevezeti az olvasót a húsok füstön sütésének rejtelmeibe. A 95 recept mellett, amelyek révén megsüthetjük a saját marhaszegyünket, oldalasunkat, tépett malachúsunkat és más. hihetetlenül ízletes barbecue-finomságokat, ez a megbízható útmutató tartalmaz még:
* Praktikus szmókerillusztrációkat és tucatnyi felbecsülhetetlen értékű tippet marha-, sertés-, csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstön sütéséhez
Kezdő, középhaladó és haladó címkéket a receptekhez, hogy az egyszerűbbel kezdhessük, és onnan haladhassunk a nagyobb kihívások felé
Eredeti ötleteket lenyűgöző barbecue-köretekhez, többek között nyári babsaláta, dijoni burgonyasaláta és káposzta déli módra, hogy teljes legyen az étkezés
Minden szószt, szárazpácot, sós páclevet és mari-nádot. amire a recepteken kívül szükség lehet
ATexasra, Észak- és Dél-Karolinára, Memphisre és Kansas Cityre jellemző helyi barbecue-stílusok közelebbi bemutatását
A BBQ a javából mind az új szmókerüket frissen fel-avatóknak, mind a tapasztaltabb füstölőknek megadja a szükséges recepteket és tippeket ahhoz, hogy mindenki a mi ínycsiklandó barbecue-ételeinkre vágyjon. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Will Budiaman

Will Budiaman műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Will Budiaman könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem