Fülszöveg
f '
előkészít, füstöl, befal
ÚTMUTATÓ A HÚS FÜSTÖLÉSÉHEZ -LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
ínycsiklandó barbecue-étolt nem csak egyetlen bevált módon lehet készíteni, es épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ a javából az ünnepelt pitmasterck bennfentes tanácsaival, a lépésről lépésre megírt útmutatókkal, és a BBQ mesterfogásainak bemutatásával bevezeti az olvasót a húsok füstön sütésének rejtelmeibe. A 95 recept mellett, amelyek révén megsüthetjük a saját marhaszegyünket, oldalasunkat, tépett malachúsunkat és más. hihetetlenül ízletes barbecue-finomságokat, ez a megbízható útmutató tartalmaz még:
* Praktikus szmókerillusztrációkat és tucatnyi felbecsülhetetlen értékű tippet marha-, sertés-, csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstön sütéséhez
Kezdő, középhaladó és haladó címkéket a receptekhez, hogy az egyszerűbbel kezdhessük, és onnan haladhassunk a nagyobb kihívások felé
Eredeti ötleteket lenyűgöző barbecue-köretekhez, többek között nyári babsaláta, dijoni...
Tovább
Fülszöveg
f '
előkészít, füstöl, befal
ÚTMUTATÓ A HÚS FÜSTÖLÉSÉHEZ -LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
ínycsiklandó barbecue-étolt nem csak egyetlen bevált módon lehet készíteni, es épp ez adja a BBQ élvezetét és nehézségét. A BBQ a javából az ünnepelt pitmasterck bennfentes tanácsaival, a lépésről lépésre megírt útmutatókkal, és a BBQ mesterfogásainak bemutatásával bevezeti az olvasót a húsok füstön sütésének rejtelmeibe. A 95 recept mellett, amelyek révén megsüthetjük a saját marhaszegyünket, oldalasunkat, tépett malachúsunkat és más. hihetetlenül ízletes barbecue-finomságokat, ez a megbízható útmutató tartalmaz még:
* Praktikus szmókerillusztrációkat és tucatnyi felbecsülhetetlen értékű tippet marha-, sertés-, csirkehús, tenger gyümölcsei és más húsok füstön sütéséhez
Kezdő, középhaladó és haladó címkéket a receptekhez, hogy az egyszerűbbel kezdhessük, és onnan haladhassunk a nagyobb kihívások felé
Eredeti ötleteket lenyűgöző barbecue-köretekhez, többek között nyári babsaláta, dijoni burgonyasaláta és káposzta déli módra, hogy teljes legyen az étkezés
Minden szószt, szárazpácot, sós páclevet és mari-nádot. amire a recepteken kívül szükség lehet
ATexasra, Észak- és Dél-Karolinára, Memphisre és Kansas Cityre jellemző helyi barbecue-stílusok közelebbi bemutatását
A BBQ a javából mind az új szmókerüket frissen fel-avatóknak, mind a tapasztaltabb füstölőknek megadja a szükséges recepteket és tippeket ahhoz, hogy mindenki a mi ínycsiklandó barbecue-ételeinkre vágyjon.
Vissza