A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Előszó
Tedd el emlékbe!
Sosem állítottam magamról, hogy nagy ínyenc lennék. Általános iskolás koromban meg aztán tényleg nem voltam az. Anyám jól főzött és főz, de hát akkoriban az evés inkább volt a...
Tovább
Előszó
Tedd el emlékbe!
Sosem állítottam magamról, hogy nagy ínyenc lennék. Általános iskolás koromban meg aztán tényleg nem voltam az. Anyám jól főzött és főz, de hát akkoriban az evés inkább volt a létfenntartás eszköze, mintsem az önkifejezés egyik módja. Tény, hogy utáltam, amikor fegyelmezett "kettes sorba fejlődve" kellett végigvonulni az iskolán az ebédlőig, és ki nem állhattam a konyha fertőtlenítővel kevert moslékszagát. De nem kifejezetten az ennivaló minősége vezetett arra, hogy amikor csak tehettem, ellógtam a tízórait. Sokkal csábítóbb volt ugyanis a nem "menzás" Krainhoffer Zsuzsi otthonról hozott lekváros kényre, amit nagy titokban megfelezett velem.
A gimnázium alatt is befizették a szüleim az ebédet, amit akkor meg is ettem becsületesen, majd hazaérve még egyszer leültem az asztalhoz a szüleimmel és a tesóimmal. Hamar meg is látszott az eredménye... A főiskolára is a szülővárosomban jártam, így aztán nemcsak én, hanem a barátnőim is nagyon szerencsésnek mondhatták magukat, mert a lyukasórákon őket is rendre hazacipeltem magammal enni.
Vissza
Tartalom
A hónap témája
8 Uzsonna? Hát persze! Ezeket az izgalmas variációkat látva nem csodálkoznánk, ha egész család rákattanna az uzsidobozra..
13 (Százszor) jobb, mint a menza
Napi menü
18 Ma milyen idő lesz? Szeptemberben sosem tudjuk, milyen időre számíthatunk.
25 Anyu, mi a vacsora? Ha ez a mondat elhangzik, gyanítható, hogy inkább előbb, mint utób, enni kell adnunk éhes csemeténknek.
Egészségesen
22 Tanuljunk meg vegánul!
34 A bnébipapitól a burtális melegszendvicsig Havas Dóra receptjei.
36 Káposztasaláta: felturbózva! Még hogy a káposzta unalmas!
38 Újratervezés: olasz rakott padlizsán
40 Megosztó zöldségek A túlfőtt, vízízű és az unalmas, párolt változatott felejtsük el, és mostantól készítsünk a kelbimbóból izgalmas fogásokat!
44 Tökéletes társak Kalandozzunk kedvünkre az ízek és a textúrák világában!
Szezonja van
45 Tegyünk el még néhány üve3ggel...Saját lekvárt, savanyúságot és mindenféle más finomságot eltenni jó dolog.
50 Nyárutóízek Ilyenkor még megterem a tök, a cukkini és még lehet kapni céklát és zöldbabot is.
55 Füge: az ősz kedvence
Hétvégére
59 Kekszesdoboz újratöltve Ezek a kekszek annyira szépek és ínycsiklandóak, hogy szinte megszólalnak, és kérik, hogy vegyük ki őket a dobozból.
64 "Pénteken, 7-kor nálam! Nem kell órákig a tűzhely mellett állni ahhoz, hogy finom ételeket kínáljunk a vendégeknek.
66 Libanoni vacsora 2 főre
70 Őszi vacsora James Martinnal Rakjunk tábortüzet, és lazítsunk ezekkel a laktató és melengető ételekkel.
75 Skandináv ízelítő Élvezzük a svéd konyha tiszta s kifinomult ízeit.
Hónapról hónapra
79 Főzzünk borral (és borásszal)!
82 "Meglepődöm, ha kihívnak a vendégek" Baracskay Angéla véletlenül lett cukrász, de most már semmire nem cserélné azt az érzést, amikor egy vendég megdicséri a desszertjét.
86 Gyerekkel a konyhában - 18 hónapos korig
89 Ott vagyunk már? Programajánló
90 Amit tudni akarsz a caeni pacalról (de sosem merted megkérdezni) - 1. rész
CSerna-Szabó András
92 Olvasóink küldték
Konyhatrükkök
96 Olaszul l'enni jó! Gianni Annoni receptje.
98 Tortaklub
100 Főzőiskola Azért vagyunk, hogy segítsünk olvasóinknak jobb szakáccsá válni, ezért megosztjuk ötleteinket, tecfhnikáinkat és szakértelmünket eben a hónapban is.
102 A kamrapolc hősei Aszalt gyümölcsök
104 Tanuljunk meg kovászos kenyeret sütni!
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
×
1
2
3
Regisztráció
×
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Mehet
×
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.