1.067.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

BBC GoodFood Világkonyha 2012. november

I. évfolyam 9. szám

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Ventus Commerce Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 104 oldal
Sorozatcím: BBC GoodFood Világkonyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!
Akárhogy is igyekszünk nem tudomás venni róla, a helyzet mégiscsak az, hogy egyre hűvösebbek a napok.
Már kevés a napsütés ereje, kell más is, ami feltölt energiával. Ezért aztán... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!
Akárhogy is igyekszünk nem tudomás venni róla, a helyzet mégiscsak az, hogy egyre hűvösebbek a napok.
Már kevés a napsütés ereje, kell más is, ami feltölt energiával. Ezért aztán egyre jobban esnek a melengető ételek.
Például a levesek - na, ebben igazán erősek vagyunk, sőt, valóságos nemzeti sport idehaza a tartalmas leveskészítés.
Vagy a tepsis sültek - azok között is a nagy kedvenc rakott krumpli jóféle kolbásszal, vastagon, tojással, tejföllel, a lényeg, hogy sok legyen. De ilyenkor jöhet a sütőtök is - a kemencében avagy mezei sütőben sütve, kinek hogy akad, mézzel csorgatva, esetleg egy kicsit fűszerezve (gyömbér, chili, kardamom) a bevállalósabbaknak. Vissza

Tartalom

Napi menü
8 Még ma megfőzheti
Fahéjas lazac kuszkusszal és harisszás joghurttal
Japán tészta pulykahússal és zöldbabbal
Csirkés piláf fenyőmaggal
Sült polenta parajjal és kecskesajttal
Almás-datolyás párna
Pórés-baconös rizottó
18 Halkonzervek - kicsit másképp
Tejszínes makréla sült burgonáyval
Avokádós, vízitormás saláta rózsaszín lazaccal
Szardíniás puttanesca
Spanyol szardíniás pirítós
A GoodFood séfje
19 Nemnesné Barbara fogásai
Házi nyúlpástétom májával, pörkölt dióval, göntéri gyönggyel
Házi füstölt sonka parmezánfagylalttal
Capellás csokoládévarázs a jamertál pince kulcsával
Egészségesen
23 Maradjunk egészségesek egész télen
25 Csak érezzük jól magunkat!
Húspite pogácsával
Wokban pirított csípős-savanyú sertés Vegetáriánus chilis bab
30 Nagyon gyorsan nagyon finomat!
Szójás, gyömbéres grillezett makréla
Édesköményes sertéssült citromos-hagymás burgonyával
36 Egyszerű köretek
Szezonja van
39 zeller és szárzeller
Sült csirke párolt zellerszívvel
Zellercsíkos, kéksajtos, diós saláta
Sajtos, baconös, zelleres pite
44 Karácsonyi ajándékok a konyhából
Fűszerkeverék húsokhoz
Mandulás Gyümölcstöltelék
Fehércsokoládés karamellakocka
Fügés karácsonyi puding
Burgundiai marharagu
Hétvégére
60 nem lehet túl sok a vendég...
Pikáns sütőtökkrémleves chilis garnélával
Paradicsomos bab
66 Téli ízek
Szegfűszeges, cukros keksz
Lassan sült kínai gyömbéres marhahús
Fűszeres, karamellás, almás sütemény
72 A modern vegetáriánus
Paszternákleves tejszínes petrezselyempürével
Cannenlloni burgonyából sütőtökös töltelékkel
Hónapról hónapra
82 Gordon Ramsay mesterkurzusa
86 Liptai Claudia
Vöröslencse-leves
Farfalle paradicsomos-articsókás súgóval
Szimpla szilvás gombóc
90 Történetek a kamrából
Sütőtökös-datolyás gombóc
Baconbe tekert sertésszűz rozmaringos tökpürével és burgonya chipsszel
96 Bemutatkozik a stílusos vidéki éttermiség-104
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
BBC GoodFood Világkonyha 2012. november BBC GoodFood Világkonyha 2012. november BBC GoodFood Világkonyha 2012. november
Állapot:
1.180 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba