1.062.439

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

BBC GoodFood Világkonyha 2012. március

A jó étel mindenkit összehoz - I. évfolyam 1. szám

Szerkesztő
Lektor
Kapcsolódó személy

Kiadó: Ventus Commerce Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 106 oldal
Sorozatcím: BBC GoodFood Világkonyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes ételfotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!
GoodFood - annyit tesz, hogy jó étel. Milyen egyszerű szóösszetétel, de valójában mennyi mindent rejt magában! Például a főzés, az étellel való közvetlen kapcsolat örömét. Vagy az... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!
GoodFood - annyit tesz, hogy jó étel. Milyen egyszerű szóösszetétel, de valójában mennyi mindent rejt magában! Például a főzés, az étellel való közvetlen kapcsolat örömét. Vagy az evéssel, a jó étkezéssel, a bennünk lakozó érzéseket felszabadító ízekkel együtt járó gyönyört. GoodFood - mostantól immár egy magazint is jelöl. Egy magazint, amely nem akar mást, mint megmutatni, hogy a jó étel mindenki összehoz, és hogy jót enni bármikor lehet. Otthon is. Sőt, otthon igazán!
Mi mindent kínálunk ehhez? Többek között a hétköznapokban könnyen, gyorsan és praktikusan elkészíthető ételeket. Mert nem mindig jut idő és kedv sokfogásos lakomára. Persze kínálunk hétvégi és ünnepi menüsorokat is, hogy legyen mivel lenyűgözni a barátokat, családtagokat és általában bárkit - hogy aztán lehetőleg ők is kedvet kapjanak. Szóval kinyitjuk az ajtót, szélesre tárjuk az ablakot és megmutatjuk, milyen sokízű is a világkonyha. Vissza

Tartalom

Címlapsztori
Kalács minden mennyiségben 7
Túróval töltött kalács
Túrókalács
Fehérboros-medvehagymás kalács
Kardamomos-almás kalács marcipánnal
Vörösáfonyás-pisztáciás kalácstekercsek
Napi menü
Esti örömök 12
Szardíniás spagetti
Nizzai saláta tonhalpogácsával
Sajtételek 16
Hagymaleves sajtos-fűszeres pirítóssal
Sült sajt diós kenyérrel és körtével
Kecskesajtos, mogyoróhagymás borított pite
Deli baba szendvicsei 20
Lélekmelegítő egytálételek 22
A GoodFood séfje
Szatmári Ferenc a konyhában 27
Chilis karalábéleves ázsiai tésztával, friss petrezselyemmel
Parajfőzelék majoránnás-kecskesajtos csigákkal
Tarhonya tabouleh bárányfasírttal
Aranygaluska-muffin vaníliasodóval
Fő az egészség
Tojásos csirkeleves 34
Spagetti a tenger gyümölcseivel 36
Articsókás, lila hagymás, rozmaringos rizottó 39
Ugrai-Nagy Tünde receptjei 40
Répás-zabpelyhes süti
Nyuszis zsemlék
Zsázsás tojáskrém
Gluténmentes citromos-narancsos torta 42
Szezonja van
Hegyi Barbara húsvéti receptjei 48
Litván céklaleves
Sonkás kocka
Báránysült Yorkshire-pudinggal
Máktorta gránátalmával
Gódor András, a sonkásember 58
Ínyenc fogások otthonra 62
Bőrös csirkemell szalonnás zöldbabbal
Aranydurbincs tajarinnel, sütőtökkel és gombával
Borjúbríz rántva, remuládmártással, káposztával
Hétvégére
Garnélás-kukoricás falatkák 70
Crépes Suzette 73
Cseresznyés scone 76
Elegáns menü stressz nélkül 77
Póréhagymás-mustáros saláta sonkával
Serpenyős lazac zsázsával, puliszkakockával és kapribogyóval
Tejszínes-csemegeuborkás újkrumpli
Citromhabos pite
Hónapról hónapra
Gordon Ramsay mesterkurzusa 84
Citromos sült jérce tavaszi zöldségekkel
Élményfőzés Grecsó Krisztiánnál 88
Rakott laska csirkejavával
Olívaolajas-vaníliás macaron 91
Mautner Zsófia: ételek és népek 97
Brazil sajtos zsemle
Rizses-póréhagymás csirkeleves
Krémes mangópuding
Kókuszpuding aszalt szilvával
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem