1.045.445

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

BBC GoodFood Világkonyha 2012. április

Megbízható társ a konyhában - I. évfolyam 2. szám

Szerkesztő
Lektor
Kapcsolódó személy

Kiadó: Ventus Commerce Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 106 oldal
Sorozatcím: BBC GoodFood Világkonyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes ételfotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!
Szuper! Nagyon tetszik a magazin, már ma este ebből főzök! - nem is egy hasonló e-mailt és telefonüzenetet kaptunk első számunk megjelenése után. Én bizony nagyon örülök a... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!
Szuper! Nagyon tetszik a magazin, már ma este ebből főzök! - nem is egy hasonló e-mailt és telefonüzenetet kaptunk első számunk megjelenése után. Én bizony nagyon örülök a sikerünknek, hiszen épp azt a célt tűztük ki magunk elé, amit az üzenetek igazolnak. Azt, hogy a GoodFood a nevéhez illően olyan jó ételek receptjét közölje, amelyeket szívesen megfőznek az olvasók.
Az első szám slágerei a zöldséges-húsos-tésztás egytálételek lettek, e megsütötték a túróval töltött kerek kalácsot és Hegyi Barbara máktortáját is. Volt, aki csak egy, de olyan is, aki már öt-hat ételt kipróbált az első héten. Köszönjük nekik és mindenki másnak is a bizalmat! Második számunkkal már igazi tavaszi hangulatot szeretnénk a konyhákba varázsolni. Zöldségből a spárga és a spenót a tavasz nagykövetei, mindkettőhöz kínálunk receptet bőven. De lehet bátran kísérletezni is, hisz mindenkinek az a legjobb étel, amit maga talál ki, és még szép és ízletes is. Azoknak is tanáccsal szolgálunk, akik legfeljebb néhány balkonládányi kertet mondhatnak magukénak. Némi ötlettel így is hónapokon át termelhetünk magunknak paprikát, paradicsomot, zöldfűszereket vagy akár padlizsánt.
GoodFood - jó étel. Az étel pedig attól jó, hogy szívet-lelket beleadva készítjük el azoknak, akiket szeretünk. Családnak, rokonoknak, barátoknak, bárkinek. Ehhez ad ebben a hónapban is több mint száz tippet a brit GoodFood csapatán kívül Kulka János színművész, Rácz Zsuzsa író, Mautner Zsófia gasztroblogger és egy azeri család, illetve Dudás Szabolcs szakács Encsről, az Anyukám Mondta étteremből!
Tartsanak velünk, hadd legyünk ügyes kuktájuk a konyhában! Vissza

Tartalom

NAPI MENÜ
Főzzünk valami különlegeset 8
Hétköznap is különlegeset 18
Sajtmártásos makaróni 20
Egyszemélyes étterem 22
Öt gyors tésztavacsora 25
A GOODFOOD SÉFJE
Dudás Szabolcs fogásai 27
FŐ AZ EGÉSZSÉG
A vegaspájz 32
Új, zsírszegény receptek 38
TAvaszi vacsorák 42
SZEZONJA VAN
Indul a spenótszezon 48
Köret-kisokos 52
Spárga: élvezzük, amikor a legfinomabb 54
HÉTVÉGÉRE
Mélytányérnyi boldogság 60
Fish & chips 66
Kulka János a konyhában 74
Imádjuk a csokit! 78
HÓNAPRÓL HÓNAPRA
Gordon Ramsey mesterkurzusa 86
Rácz Zsuzsa tollából 88
Mautner Zsófi 96
20 perces vacsorák 99
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
BBC GoodFood Világkonyha 2012. április BBC GoodFood Világkonyha 2012. április BBC GoodFood Világkonyha 2012. április BBC GoodFood Világkonyha 2012. április BBC GoodFood Világkonyha 2012. április
Állapot:
1.080 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba