Előszó
Kedves Olvasó!
Szuper! Nagyon tetszik a magazin, már ma este ebből főzök! - nem is egy hasonló e-mailt és telefonüzenetet kaptunk első számunk megjelenése után. Én bizony nagyon örülök a sikerünknek, hiszen épp azt a célt tűztük ki magunk elé, amit az üzenetek igazolnak. Azt, hogy a GoodFood a nevéhez illően olyan jó ételek receptjét közölje, amelyeket szívesen megfőznek az olvasók.
Az első szám slágerei a zöldséges-húsos-tésztás egytálételek lettek, e megsütötték a túróval töltött kerek kalácsot és Hegyi Barbara máktortáját is. Volt, aki csak egy, de olyan is, aki már öt-hat ételt kipróbált az első héten. Köszönjük nekik és mindenki másnak is a bizalmat! Második számunkkal már igazi tavaszi hangulatot szeretnénk a konyhákba varázsolni. Zöldségből a spárga és a spenót a tavasz nagykövetei, mindkettőhöz kínálunk receptet bőven. De lehet bátran kísérletezni is, hisz mindenkinek az a legjobb étel, amit maga talál ki, és még szép és ízletes is. Azoknak is tanáccsal szolgálunk, akik legfeljebb néhány balkonládányi kertet mondhatnak magukénak. Némi ötlettel így is hónapokon át termelhetünk magunknak paprikát, paradicsomot, zöldfűszereket vagy akár padlizsánt.
GoodFood - jó étel. Az étel pedig attól jó, hogy szívet-lelket beleadva készítjük el azoknak, akiket szeretünk. Családnak, rokonoknak, barátoknak, bárkinek. Ehhez ad ebben a hónapban is több mint száz tippet a brit GoodFood csapatán kívül Kulka János színművész, Rácz Zsuzsa író, Mautner Zsófia gasztroblogger és egy azeri család, illetve Dudás Szabolcs szakács Encsről, az Anyukám Mondta étteremből!
Tartsanak velünk, hadd legyünk ügyes kuktájuk a konyhában!
Vissza