1.066.456

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Basics in Clinical Nutrition

Szerző
Szerkesztő
Prága
Kiadó: Publishing House Galén
Kiadás helye: Prága
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 500 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 80-7262-292-7
Megjegyzés: További szerzők, szerkesztők a kötetben. 3. kiadás. Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Key topics: • Malnutrition • Nutritional physiology and biochemistry • Substrates used for parenteral and enteral nutrition • Enteral nutrition • Parenteral nutrition • Monitoring of nutritional support • Disease oriented nutritional support • Complications of nutritional support Nutritional support is an indispensable part of patient care. Effective education and the latest information transfer is essential for a promotion of clinical nutrition intő broad clinical practice and alsó for improvement of nutritional care standards. This exciting book allows reader to receive basic information in the field of clinical nutrition as well as the latest scientific knowledge and clinical experience of all contributors. The book is basis for all educational activities of the European Society for Clinical Nutrition and Metabolism - ESPEN, making it relevant to all countries in Europe but alsó world wide.

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem