1.062.389

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bártfai Laci bácsi húsos szakácskönyve

A mesterszakács féltve őrzött receptjei/Hagymás rostélyos, kocsonya, búbos hús, pátyi pecsenye és sok más finomság

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Vagabund Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 206 oldal
Sorozatcím: Bártfai Laci bácsi konyhája
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-9409-97-2
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér ábrával.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


PARTFAI LilCI BÁCSI mm SZAKÁCSKÖNYVE
L hús táplálkozásunk legfontosabb és legértékesebb és talán legízletesebb nyers-hanyaga. Nemcsak azért, mert a legváltozatosabb ételek készíthetők belőle, hanem [azért is, mert olyan - a szervezetünk számára pótolhatatlan - tápanyagokat tartalmaz, amelyeket más úton nem tudunk megszerezni.
Bártfai Laci bácsi szakácskönyvének éppen az a legfőbb célja, hogy a különféle [állatfajták felhasználási lehetőségét megismertesse. Nem mindegy ugyanis, hogy ^ milyen húst választunk egy igazi magyaros húsleveshez, egy szelet hirtelen sült? i húshoz vagy a pörkölthöz, mert az eltérő elkészítési módokhoz más és más állat j ímás és más húsrésze a legalkalmasabb.
Mindez erősen meghatározza az étel minőségét, élvezeti értékét, tápanyagtartal-' mát, ráadásul másmilyen étel szükséges egy nehéz fizikai munkát végző egészséges; tszervezetnek (pl. marhapörkölt nokedlível) és más kell egy legyengült, beteg szer-övezetnek (pl. párolt hús főtt burgonyával).
De... Tovább

Fülszöveg


PARTFAI LilCI BÁCSI mm SZAKÁCSKÖNYVE
L hús táplálkozásunk legfontosabb és legértékesebb és talán legízletesebb nyers-hanyaga. Nemcsak azért, mert a legváltozatosabb ételek készíthetők belőle, hanem [azért is, mert olyan - a szervezetünk számára pótolhatatlan - tápanyagokat tartalmaz, amelyeket más úton nem tudunk megszerezni.
Bártfai Laci bácsi szakácskönyvének éppen az a legfőbb célja, hogy a különféle [állatfajták felhasználási lehetőségét megismertesse. Nem mindegy ugyanis, hogy ^ milyen húst választunk egy igazi magyaros húsleveshez, egy szelet hirtelen sült? i húshoz vagy a pörkölthöz, mert az eltérő elkészítési módokhoz más és más állat j ímás és más húsrésze a legalkalmasabb.
Mindez erősen meghatározza az étel minőségét, élvezeti értékét, tápanyagtartal-' mát, ráadásul másmilyen étel szükséges egy nehéz fizikai munkát végző egészséges; tszervezetnek (pl. marhapörkölt nokedlível) és más kell egy legyengült, beteg szer-övezetnek (pl. párolt hús főtt burgonyával).
De mindent összegezve könyvünk azoknak a nagyétkűeknek készült, akik leg-tszívesebben húst ennének hússal.
9789639409972 Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Bártfai László

Bártfai László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bártfai László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem