Kiadó: | Minerva Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 209 oldal |
Sorozatcím: | Minerva Kis Szakácskönyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 16 cm x 11 cm |
ISBN: | 963-223-333-6 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Előszó | 5 |
A sajtokról általában | 9 |
A sajt szerepe táplálkozásunkban | 12 |
A sajtkészítés művészete | 15 |
Egy kis kóstoló | 21 |
A sajt országútjain | 24 |
Hazai ízek | 34 |
A joghurt története, avagy hogyan készül a tarhó | 38 |
A varázslatos fondü | 42 |
Variációk a pizzára, avagy ahol a tányért is megeszik | 47 |
Néhány szó a túróról | 50 |
Fűszerezett vajak | 51 |
Hogyan kerül(jön) a sajt az asztalra? | 53 |
Receptek | 56 |
A Tejipari Vállalatok Trösztje termékismertetője | 168 |
A tej és tejtermékek dietetiai szerepe | 193 |
Betűrendes tartalommutató | 207 |