1.067.168

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A tejcukorérzékenység

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Laktóz Érzékenyek Társasága
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 57 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-08-2323-4
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Felhívjuk az olvasók figyelmét, hogy kiadványunk - annak ellenére, hogy orvosi-, gyógyszerészeti és dietetikai szakirodalom és a laktózérzékenyek tapasztalatai alapján készült - nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelési utasításokat, valamint szakértő gyógyszerész és dietetikus tanácsadását.
Összeállításunk kizárólagos célja a tejcukorérzékenység problémájával küzdők tájékoztatása és annak segítése, hogy a laktózérzékenyek az orvosi és egyéb szakértői tanácsokat megértsék és arra emlékezzenek.

Tartalom

Előszó 5
A tejcukorérzékenység (laktózintolerancia) 9
Mi a tejcukorérzékenység? 9
A tünetek 10
A diagnózis 10
A tejcukorérzékenység típusai és okai 13
A tejcukorérzékenység veszélyei 15
Étkezési tanácsok 16
A terápia 20
A tejcukor csecsemőkori, kisgyermekkori felszívódási zavarai 21
Genetikai alapfogalmak 24
A fruktóz felszívódási zavarról 26
Laktózmentes élelmiszerek 32
Tejtermékek laktóz tartalma 34
Laktózmentes és laktóz tartalmú gyógyszerek 45
Enzimpótlás 49
Egészséges bélflóra, tejsavbaktériumok 50
A tejcukorérzékenyek kedvezményei 53
Az E-jelű élelmiszer adalékokról 55
Válogatott irodalom 56
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem