Kiadó: | Gabo Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 168 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 24 cm |
ISBN: | 963-9421-62-6 |
Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
Bevezetés | 6 |
Jó tanácsok | 7 |
Grillezés | |
A grill | 8 |
Eszközök | 10 |
A tűz | 12 |
Megsült-e? | 13 |
Ízesítés | |
Ízesítés | 15 |
Alapismeretek | 16 |
Alapfűszerek: só, bors, paprika | 18 |
Egyéb fűszerek: különleges ízek | 20 |
Fűszerkeverékek és pácok | 22 |
Pácolás | 26 |
Receptek | |
Grillezett húsok | 31 |
Grillezett halak és a tenger gyümölcsei | 63 |
Grillezett szárnyasok | 89 |
Grillezett zöldségek | 117 |
Mártások és salsák | 131 |
Saláták és kiegészítő ételek | 145 |
Menüajánlat | 156 |
Különleges alapanyagok | 158 |
Előkészítő konyhai műveletek | 160 |
Receptkereső | 162 |
Mutató | 164 |
Hasznos címek és honlapok | 166 |
Köszönetnyilvánítás | 167 |
Hogyan készült ez a könyv? | 168 |