1.063.104

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A jó házi konyha XII.

Így kell főzni! - Vendéglátás

Szerző
Budapest
Kiadó: Singer és Wolfner Irodalmi Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: A jó házi konyha
Kötetszám: 12
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Vendéglátás
Terítés
Díszes asztalterítés nagy társaság számára1
Vendégek fogadása. Felszolgálás az asztalnál3
Hideg büffé, lunch, kerti mulatság4
Vendéglátás, asztalterítés polgári háztartásban6
Tálalás
Uzsonna, jour, jour-prolongée, leány-jour12
Az ültetés sorrendje, vendégek kötelességei, társadalmi érintkezés17
Menük
Nagyobb ebéd20
Magyaros nagy ebéd20
Díszes nagy ebéd20
Nagy vacsora21
Magyaros vacsora21
Díszes nagy vacsora21
Kisebb hideg vacsora21
Nagyobb hideg vacsora21
Kisebb uzsonna21
Nagyobb uzsonna21
Kisebb villásreggeli22
Nagyobb villásreggeli22
Egyszerübb ebéd22
Nagy ebéd22
Erdélyi nagy ebéd23
Díszes nagy ebéd23
Kisebb vacsora23
Nagyobb uzsonna23
Kisebb villásreggeli23
Nagyobb villásreggeli23
Nagy ebéd23
Díszes ebéd24
Kisebb ebéd24
Nagy vacsora24
Kisebb vacsora24
Magyaros vacsora24
Kisebb uzsonna24
Nagyobb uzsonna24
Kerti uzsonna24
Kisebb villásreggeli24
Nagyobb villásreggeli24
Kisebb ebéd24
Nagyobb ebéd25
Kisebb vacsora25
Nagy vacsora25
Kisebb uzsonna25
Nagyobb uzsonna25
Kisebb villásreggeli25
Nagyobb villásreggeli25
Ünnepi lakomák, eljegyzés, esküvő, keresztelő, névnap stb. alkalmakra
Ebéd25
Ünnepi nagy ebéd (Tavasszal)25
Ünnepi nagy ebéd (Nyáron)26
Ünnepi nagy ebéd (Ősszel)26
Ünnepi nagy vacsora (Télen)26
Ünnepi nagy vacsora (Tavasszal)26
Ünnepi nagy vacsora (Nyáron)27
Ünnepi nagy vacsora (Ősszel)27
Mindennapi egyszerű ételsor27
A megjelölt ételek készítésmódja
Őzgerinc narancsmártással29
Tavaszi zöldkáposzta töltve29
Borjúkotlett milánói módra29
Borjúhús Besamel-mártással29
Nyers sonka olasz módra30
Sertéskaraj vadmártással30
Ürücomb franciásan30
Finom vajas-, káposztatészta30
Bisquit-glacée31
Narancs-macédoine31
Gyümölcskrém tejszínhabbal31
Hófehérke31
Fagyasztott puncs32
Puncs román32
Csája32
Ananász-bowle32
Eperbowle32
Őszibarack-bowle32
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem