1.063.272

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Success & salad 2002. március

Gasztronómia és vendéglátás vezetőknek/II. évfolyam 3. szám

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Crier Média Magyarország Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím: Success & salad
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal. Megjelenik havonta.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Egyetlen mosolyt kívánok én!
Mi magyarok pesszimista nép vagyunk, alig mosolygunk. Ha jól megy az üzlet, akkor is csak dúlunk-fúlunk, hogy élhetnénk még jobban. Mi lehet e mögött? Talán... Tovább

Előszó

Részlet:
Egyetlen mosolyt kívánok én!
Mi magyarok pesszimista nép vagyunk, alig mosolygunk. Ha jól megy az üzlet, akkor is csak dúlunk-fúlunk, hogy élhetnénk még jobban. Mi lehet e mögött? Talán a balsors, mi régen tép. S, míg az angolszász kultúrában szinte tilos kiejteni a "problem". szót, csak challenge (kihívás) van, nekünk annyi jut, hogy teher alatt nő a pálma.
De szót se többet a nyelv rejtelmeiről inkább vissza a valóságba.
Talán mégis lehet valami abban, hogy a nehézségek hozzák a rosszkedvet. A rosszkedv meg elriasztja vendégeit. És kezdődik minden elölről. Csak mi már nem emlékszünk, mikor kezdődött az egész. Tőlünk nyugatra most tudják. Igazán nagy katasztrófa kell hozzá: Szeptember 11. Azóta minden lap csak a vendéglátóiparra káros következményekről cikkez. A szolgáltatások színvonala zuhan az alkalmazottak rosszkevűsége miatt. 7,5 százalékkal kevesebb vendég mert bizton ajánlani szállodát, és közel ennyivel kevesebben érezték úgy, hogy a pénzükért megfelelő szolgáltatást kaptak. A személyzet letargikus, eltűnt ajkukról a mosoly. Nálunk sem könnyű a jobb szállodák élete az egyébként is gyenge év elejét még a "szeptember 11-effektus" is sújtja. Spórolnak a vécépapíron, szalvétán és a mosolyon is. Vissza

Tartalom

TARTALOM
Iparági hírek
Csökkent munkaképességűek 3
Reformra szorul a szakácsképzés 31
Interjú
Gömöri Ferenc . megvettük a munkahelyüket 4
Éttermek és szállodák
A legextrémebb szállodák 6
Fashion Café 7
Ragyogó csillagosok 10
Ízelítő Spanyolországból 25
Mediterrán ízek a Dunaparton 27
Sopron - hagyományokra épülő turizmus 29
Étel, ital, technológia
Egri Merlot, 1999 12
Hogyan értékesítsük a bort? 14
Gyógynövénylikőr-kínálat Magyarországon 15
Birkahúsból - pörkölt, sültek és levesek 17
Minden harmadik felnőtt jár étterembe 18
Vajkultúra kibontakozóban 21
Konzervált minőség, konzervált félelmek 35
Húsvéti sonka 41
Báránysült 42
Francia hagymaleves 43
Pácolt kacsamell 44
Aktuális
Mesterségünk jelene és jövője - UKBA 2002 38
Hírek 45
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Success & salad 2002. március Success & salad 2002. március
Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba