kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Magyar Könyvklub |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 238 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-547-832-1 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Bevezető | |
Ázsiai ételek - könnyedén | 10 |
Wok, bambuszkosár, ázsiai fondütál: konyhai eszközök és főzési módszerek | 12 |
Az ázsiai konyha jellegzetes hozzávalói a bambuszrügytől a citromfűig | 16 |
Konyhai ábécé | 22 |
Amit az ételek előkészítéséről és elkészítéséről tudni érdemes | 26 |
Receptek | |
Előételek | 32 |
Levesek | 52 |
Saláták | 72 |
Tésztafélék, rizsételek | 92 |
Vegetáriánus ételek | 112 |
Halételek | 132 |
Szárnyas- és húsételek | 172 |
Desszertek | 212 |
Mutató | 233 |