kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Béres Rt. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 39 oldal |
Sorozatcím: | Béres kiadványok |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 19 cm x 11 cm |
ISBN: | |
Ajánlás | 5 |
Az evés tudománya - jót és jól | 7 |
A táplálkozási vizsgálatok előkészítése, felépítése | 10 |
A vizsgálatok módszerei | 12 |
A tápanyagok bevitele a hétköznapi és vasárnapi étrend súlyozott átlaga alapján | 13 |
Fehérjék | 13 |
Zsírok | 13 |
Szénhidrátok | 14 |
A főbb tápanyagok aránya | 14 |
Vitaminok | 15 |
A-vitamin (retinol) | 15 |
B1-vitamin (tiamin) | 16 |
B2-vitamin (riboflavin) | 16 |
B12-vitamin (kobalaminok) | 16 |
Niacin | 16 |
Folsav | 17 |
C-vitamin (aszkorbinsav) | 17 |
Ásványi anyagok | 17 |
Nátrium | 19 |
Kálium | 19 |
Kalcium | 19 |
Magnézium | 19 |
Réz | 19 |
Cink | 20 |
Vas | 20 |
Az egyes élelmiszercsoportok fogyasztási gyakorisága | 23 |
Alkoholos italok fogyasztása | 26 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.