kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Belkereskedelmi Továbbképző Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 116 oldal |
Sorozatcím: | Szakmai Kiskönyvtár |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-01-4116-7 |
Bevezető | 7 |
Levesek | 8 |
Az ételbárban adható levesek | 8 |
Levesbetétek | 15 |
Köretek, köretként adható ételek | 16 |
Burgonyából készült köretek | 16 |
Zöldségfélékből készült köretek | 17 |
Rizsből készült köretek | 22 |
Tésztafélékből készült köretek | 22 |
Saláták | 24 |
Alapvető salátaízesítők | 24 |
Salátaöntetek | 25 |
Dresszingek | 28 |
A salátakészítés általános szabályai | 30 |
Egyszerű és különleges saláták | 33 |
Mártások | 57 |
Hideg mártások | 57 |
Meleg mártások | 58 |
Házi szárnyasokból készíthető grill ételek | 60 |
Húsokból készíthető grill ételek | 64 |
Borjúhúsból készült ételek | 64 |
Marhahúsból készült ételek | 66 |
Sertéshúsból készült ételek | 71 |
Bárány- és ürühúsból készült ételek | 73 |
Halakból készült ételek | 74 |
Meleg szendvicsek | 77 |
Az ételbárok egyéb jellegzetes ételei | 85 |
Tejből és tejtermékekből készíthető ételek-italok | 99 |
Édességek, gyümölcskészítmények | 101 |
Palacsinták | 101 |
Gyümölcskészítmények | 102 |
Turmix üdítő italok | 106 |
Tejjel vagy szódavízzel kevert (turmix) üdítő italok | 106 |
Vegyes tejes italok | 110 |
Tejkoktélok | 111 |
Fagylalttejek | 113 |
Fagylaltkoktélok | 114 |
Gyümölcsből készült fröccsök | 115 |
Felhasznált irodalom | 117 |