1.062.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az ételbár sajátos ételei

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Belkereskedelmi Továbbképző Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 116 oldal
Sorozatcím: Szakmai Kiskönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-01-4116-7
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető7
Levesek8
Az ételbárban adható levesek8
Levesbetétek15
Köretek, köretként adható ételek16
Burgonyából készült köretek16
Zöldségfélékből készült köretek17
Rizsből készült köretek22
Tésztafélékből készült köretek22
Saláták24
Alapvető salátaízesítők24
Salátaöntetek25
Dresszingek28
A salátakészítés általános szabályai30
Egyszerű és különleges saláták33
Mártások57
Hideg mártások57
Meleg mártások58
Házi szárnyasokból készíthető grill ételek60
Húsokból készíthető grill ételek64
Borjúhúsból készült ételek64
Marhahúsból készült ételek66
Sertéshúsból készült ételek71
Bárány- és ürühúsból készült ételek73
Halakból készült ételek74
Meleg szendvicsek77
Az ételbárok egyéb jellegzetes ételei85
Tejből és tejtermékekből készíthető ételek-italok99
Édességek, gyümölcskészítmények101
Palacsinták101
Gyümölcskészítmények102
Turmix üdítő italok106
Tejjel vagy szódavízzel kevert (turmix) üdítő italok106
Vegyes tejes italok110
Tejkoktélok111
Fagylalttejek113
Fagylaltkoktélok114
Gyümölcsből készült fröccsök115
Felhasznált irodalom117
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az ételbár sajátos ételei

A borító elszíneződött.

Állapot:
1.740 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba