kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mérnöki Továbbképző Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 113 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 16 cm |
ISBN: | |
Az élelmiszerekben előforduló mikróbák minőségi vizsgálata | 4 |
Néhány, az élelmiszeriparban szerepet játszó mikroorganizmus | 4 |
Baktériumok | 4 |
Élesztők | 5 |
Penészgombák | 6 |
Mikroorganizmusok azonosításának újabb módszerei és problémái | 7 |
Mikroorganizmusok rendszerezésének problémái | 13 |
Az élelmiszerekben előforduló mikróbák mennyiségi vizsgálata | 14 |
A mikróbák számának, mennyiségének meghatározása | 15 |
Összes csíraszám ill. csíramennyiség | 15 |
Élőcsíraszám | 47 |
A mikrobiológiai élelmiszer-szabványok kérdése | 93 |
Tápközegek | 99 |
Felsőoldatok, reagensek előírásai | 102 |
Irodalom | 104 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.