1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az élelmiszeriparban alkalmazott minőségvizsgálati módszerek

Jegyzet/A minőségellenőrzéssel és minőségvizsgálattal foglalkozó dolgozók mérnöktovábbképző tanfolyamához

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Mezőgazdasági Mérnöktovábbképző Intézet-MÉM Élelmiszeripari Műszaki Fejlesztési Főosztály
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 229 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Jegyzet. Megjelent 500 példányban. További kapcsolódó személyek a műben. Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az élelmiszeriparban alkalmazott minőségvizsgálati módszerek Az élelmiszeriparban alkalmazott minőségvizsgálati módszerek Az élelmiszeriparban alkalmazott minőségvizsgálati módszerek Az élelmiszeriparban alkalmazott minőségvizsgálati módszerek Az élelmiszeriparban alkalmazott minőségvizsgálati módszerek

Könyvtári könyv volt. A borító kissé elszíneződött, töredezett, kopott, foltos és bejegyzés látható rajta.

Állapot: Közepes
3.940 Ft
3.150 ,-Ft 20
16 pont kapható
Kosárba