Kiadó: | Élelmiszeripari Ipargazdasági és Üzemszervezési Intézet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 108 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 21 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. |
A tanulmány célkitűzései | 1 |
A telepítési helyzet és az azt meghatározó tényezők | 2 |
Az élelmiszeripar ágazati rendszere | 2 |
Telepítési tényezők | 5 |
A telepítési tényezők és egyéb a telepítésre jellemző adatok felmérése | 9 |
A felmérés módja és területi mélysége | 9 |
Üzemek és egyéb telephelyek jellemző adatai | 11 |
Nyersanyagellátás. Szerződéses termeltetés, felvásárlás | 13 |
Késztermék értékesítés, élelmiszerfogyasztás | 16 |
Az üzem- és raktártípusok telepítési jellege | 17 |
Malmok és takarmánykeverő üzemek telepítési jellege | 18 |
Vágóhidak telepítési jellege | 27 |
Raktárak telepítési jellege | 31 |
Az üzemtípusok telepítési jelleg szerinti csoportosítása | 34 |
A koncentráció foka és az optimális üzemnagyság az élelmiszeripar egyes ágaiban | 37 |
A koncentráció fejlődése és fokának mérése | 37 |
Optimális üzemnagyság az élelmiszeriparban | 41 |
Az iparágak telepítési helyzetének elemzése és megjavításának lehetőségei | 48 |
A telepítési helyzet jellemzése a települési mutatóval | 48 |
A telepítési helyzet megjavításának lehetőésgei | 52 |
Az iparágak telepítési helyzete és koncepciók annak megjavítására | 55 |
Kooperációs és kombinációs lehetőségek | 67 |
Összefoglalás, javaslatok | 69 |
Irodalom | 73 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.