1.062.395

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az élelmiszeripar gazdaságtana II.

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 241 oldal
Sorozatcím: Felsőfokú Élelmiszeripari Technikumi jegyzet
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Megjelent 780 példányban. Tankönyvi száma: 49 562/I.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

SZERVEZÉSI ISMERETEK 5
A/ A szervezésről általában 6
1. Szervezés, szervezet 6
2. A szervezettel összefüggő néhány általános fogalom meghatározása 8
Irányítás, vezetés, szervezés kapcsolata 11
A szervező munka tárgya és tartalma 15
5. A gazdasági szervezés legfontosabb alapelvei és sajátosságai 17
6. A szervezési munka lefolyása 29
7. A gazdasági szervező munka szintjei
B/ Az iparszervezés módszerei 37
1. Az iparszervezés feladatai 37
2. Ipari üzemek telepítési helyének meghatározása 38
3. A munka társadalmasítása 72
C/ Trösztök, vállalatok és gyáregységek szervezeti felépítése és irányítása 125
1. Az élelmiszeripar irányítási rendszerének és a népgazdaság, illetve az ipar irányításának kapcsolata 123
2. A szervezeti felépítés és irányítás elvi kérdései 129
3. A feladatok elhatárolása a minisztérium és a középirányító szervek, valamint a középirányító szervek és a termelőegységek között 139
D/ Szállításszervezés az élelmiszeriparban 161
E/ Üzemszervezés 197
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem