1.063.472

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az élelmiszerek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerhigiéniai feltételei

Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 107 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A mezőgazdasági és élelmezésügyi miniszter és szociális-és egészségügyi miniszter 3/1989. (III.12 MÉM-SZEM együttes rendelete
Az élelmiszerek előállításának és forgalomba hozatalának élelmiszerhigiéniai feltételeiről 1
"Az élelmiszerek előállításának élelmiszerhigiéniai szabályzata" 4
I. Rész
Az élelmiszerek előállítására vonatkozó általános rendelkezések 4
I. fejezet
Az élelmiszer-előállító helyre, épületekre, annak környezetére, berendezésére és az élelmiszer-előállítás eszközeire vonatkozó előírások 4
II. fejezet
Az üzemek tisztántartása, karbantartása, tisztítás, fertőtlenítés 19
III. fejezet
Személyi higiénia 27
IV. fejezet
Élelmiszer előállításával kapcsolatos rendelkezések 29
V. fejezet
Higiéniai ellenőrzés 42
VI. fejezet
Általános rendelkezések 46
II. Rész
Élelmiszerek előállítására vonatkozó különös rendelkezések
I. fejezet
Állati eredetű élelmiszer nyersanyagot feldolgozó iparágak 48
1. Baromfivágás és feldolgozás 48
3. Halfeldolgozás 55
3. Hústermelés (vágás, darabolás és húsfeldolgozás) 56
4. Méz és méhészeti termék előállítása 67
5. Tej és tejtermék gyártás 68
7. Vadfeldolgozás 77
II. fejezet
Állati és növényi eredetű élelmiszer nyersanyagot egyaránt feldolgozó iparágak 81
8. Gyorsfagyasztott élelmiszerek előállítása 81
9. Hűtő-fagyasztó tárolás 83
10. Kenyér és péksütemény előállítása 85
11. Konzervgyártás 88
12. Száraztésztagyártás 89
III. fejezet
Növényi eredetű élelmiszer nyersanyagot feldolgozó iparágak 91
13. Cukorgyártás 91
14. Ecetgyártás 92
15. Édesipari termékek előállítása 93
16. Étkezési olaj, margarin előállítása 94
17. Fűszerpaprika feldolgozás 95
18. Gabonafeldolgozás 96
20. Jéggyártás 99
21. Keményítő-gyártás 99
22. Maláta és sör-gyártás 100
23. Sütő élesztő-gyártás 100
24. Szikvíz-gyártás 101
25. Szőlőfeldolgozás, bor és pezsgő készítés 101
26. Üdítőital, szörp, szénsavas ivóvíz, ásványvíz előállítása 102
27. Vízelvonással tartósított növényi termékek előállítása 103
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem