1.062.424

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az élelmiszerek előállításának élelmezés-egészségügyi szabályzata

A Szabályzatot a mezőgazdasági és élelmezésügyi miniszter a 10/1979. /VI. 16./ MÉM számú rendelettel tette közzé

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 83 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Megjelent 200 példányban.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Általános rendelkezések
Környezetre, épületekre, berendezésekre vonatkozó előírások3
Az üzemek tisztán tartása19
Személyi higiénia28
Élelmiszer előállításával kapcsolatos rendelkezések32
Ellenőrzés45
Vegyes rendelkezések47
Különös rész
Hústermelés (vágás) és húsfeldolgozás48
Hűtő-fagyasztó tárolás68
Konzervgyártás72
Műjéggyártás76
Üdítőital, széndioxiddal telített ásványvíz, szénsavas ivóvíz előállítása77
Függelék
A mezőgazdasági szövetkezetek tagjai és az egyéni termelők által történő élelmiszer előállítására, csomagolására, szállítására és forgalomba hozatalára vonatkozó higiéniai előírások80
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem